Pushes til nye utfordringer…

Ja, da var det altså på´n igjen dere, tilbake til hverdagen. Jeg har derimot gledet meg noe enormt til denne uken, for på torsdags reiser venninnene mine og jeg til London igjen. Vi sparer alle et fast beløp hver måned inne på min konto, og underveis bestemmer vi oss for reisemål og hva vi eventuelt skal begi oss ut på av sprell. Vi pleier egentlig å dra til forskjellige land hver gang, for det er alltid kjekt å prøve noe nytt, men fjorårets tur til London var så vellykka, så det ble et enstemmig “ja” til å dra tilbake dit i år også.

Den tilbakelagte pinsen har vært helt magisk. Hagen er helt på stell, og for en gangs skyld har vi til og med hatt vær fint nok til å nyte den. Innimellom hagekosen har vi selvsagt også vært på besøk hos Sol. Hun nyter friheten på beite døgnet rundt nå, og har egentlig liten lyst til å avbryte det, men hun må fortsatt sette av litt tid til stell og ridning også.

I går pushet jeg derimot Mille til å utfordre seg selv litt. Hva med å sitte bak frem, hadde ikke det vært kult? Mille synes egentlig det var en forferdelig dårlig idé, men lot seg allikevel friste. Veldig skummelt, for hun hadde ingenting å holde seg fast i, men det gikk nå bra allikevel. Vel, Sol småhoppet med rompa, når Mille la seg nedpå, ville på en måte riste henne av, men det skremte allikevel ikke jentungen min. Da hun hadde funnet balansen tilbake igjen etter første litt mislykka forsøk, gjorde hun det igjen, men denne gangen i et mye roligere tempo. Snille Sol stod helt rolig, hun leet seg ikke en millimeter, og da var jeg selvsagt rask med å finne frem kameraet.

Jeg ser at Sol og Mille har utviklet en enorm tillit til hverandre i det siste. Mille har blitt så trygg på hesten sin, at hun rir henne ned til beite kun med grime på. De pauser på hver bidige litt gressvoll de kommer til, en vinn-vinn situasjon for dem begge. Sol får da nemlig ta for seg av alt herligheten utenfor beitet og Mille-mor får trent ytterligere på balansen sin…

Det er et god trim å gå opp og ned på beitet for tiden.

Det er ikke så enkelt det her…

Det er litt morsomt å “nesten” skli av. Godt det da ikke er så langt ned til bakken.

Da er kofferten tatt ned fra loftet, så da er det bare å begynne på pakkinga…

Skrives snart igjen, dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg