Let´s go crazy! 🇬🇧

Da er jeg klar for årets jentetur!

Endelig, nå starter fem elleville dagers eventyr i Londons gater. Vi har igjen fått kapra den feteste leiligheten ever “Stunning 3BD Flat with Garden in Shoreditch zone 1”, den samme som i fjor, og med det været som er meldt nå med hele 26 grader, må det jo bli magisk.

Vi har dessverre glemt å bestille to kofferter til hjemreisen, så denne gangen må jeg planlegge pakkinga nøye. Ikke enkelt, for det går to antrekk hver dag, comfyklær og joggeskoene om dagen og partyklær “all night long”. Nå er jeg derimot endelig i mål, og jeg holdt meg langt under 20 kg, yes!

Vi har ikke planlagt så alt for mye denne gangen heller, men fredag- og lørdagskvelden er i boks. Billetter til kul nattklubb, men allsang og dans hele natta og bord på den spennende restauranten “The Duck and Rice”. Ellers så snuser vi litt på å stikke innom en festival og også være skikkelig turister, kanskje en båttur på Themsen? Jeg er åpen for alt, og gjengen jeg drar med er likeså. De er noen skikkelige “JAAA-jenter”, og nøler ikke et sekund med å henge seg på når noen foreslår noe.

Nå gjenstår det bare å fordele resten av sparepengene. Hver måned har jentene overført penger, så det gjennom året har vært enkelt å bestille flybilletter, leilighet og eventer. Det er allikevel litt igjen, som nå er tatt ut i pund, lommepenger…

Skokabalen gikk opp til slutt.

Mille har vært så god i dag. Hun har arrangert manikyr på verandaen og stekt en gedigen bunke med vafler til kvelds.

Mellomstemannen vår Pelle, måpte over pengebunken som lå på kjøkkenbenken i dag. Han trodde først alt var mitt…

Av er faring så veit jeg det blir en utfordring å finne tid til bloggen når fem herlige kvinner henger rundt hverandre 24/7, men jeg lover å gjøre et forsøk, så heng på!

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg