Shop til you drop…

Good morning, sunshines 🇬🇧 

En ting er i alle fall sikkert, vi jentene må aldri slutte å velge disse datoene for den årlige turen vår. Det slår nemlig aldri feil at vi alltid får strålende vær, til og med her i London, som til vanlig er kjent for sitt gråe og triste vær.

Dagen i går var magisk, og endte faktisk ikke før klokken fire i natt, og det dere, er jammen meg ikke hverdagskost for denne dama her. Jeg kjente det faktisk ikke en plass at kroppen hadde vært på sprell, og ble nesten litt sur når vi ble kasta ut fra det stengte lokale i Camden. Vi hadde det altså så moro, på den årlige “Ultimate Power” eventen, og i kjent stil dansa vi og sang til hver bidige sang.

Før vi dro avgårde til Camden, gjorde vi unna det meste av shoppingen. Det er for meg et mareritt å traske rundt i maurtua på Oxford Street, men vi jentene er ganske så effektive. Vi deler oss, og er reine turboene der vi raskt feier over den ene butikken etter den andre, så etter et par timer er vi “done”. Selv kjøpte jeg svært lite denne gangen, for jeg har som sagt ingenting å gå på i vekt når vi skal hjem, men jeg fikk nå karra til meg et par småting til minsten.

London by viser seg igjen fra sin aller beste side, og i dag gleder jeg meg noe enormt til å være skikkelig turist. Jeg tror nemlig vi skal booke oss båttur på Themsen. Vi skal cruise avgårde og forsøke å få med oss litt historie. Vi må nok derimot drøye det litt, for enn så lenge er det nokså stille her i huset.

Skrives mer i morgen dere, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#ferie #reise #london #shoreditch #venner

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg