Vi fant, vi fant!

Good morning, loves 🇬🇧 

Da var siste dagen av eventyret i gang. Vi har derimot hele dagen på oss, for flyet hjem går ikke før seint i kvellinga. Godt er det, for vi har fortsatt et par kule ting igjen på agendaen.

Det siste jeg gjorde før jeg la meg i går, var å skrive hjem til Bjørn Erik om at vi er nødt til å bestille oss ny tur hit til Shoreditch så snart som mulig. For etter å ha shoppet oss ferdig på Old Spitalfields Market, som ligger rett nedi høgget her, ramla vi plutselig inn i gata med det magiske navnet “Brick Lane”. Wow, altså dere! For en plass, og for et trøkk! Her ligger alt det jeg har lest om og som jeg elsker over alt på jord. En skulle tro at Jenny Skavland hadde hatt en finger med i spillet for å forme dette miljøet, for på hvert bidige hjørnet var det kunstnere og re-designere. 

I Brick Lane yret det av liv og fargeglade mennesker i alle varianter. Barer, kafeer, restauranter og nattklubber lå på på rekke og rad, og vi fant pop-up stores overalt. I tillegg må dette være street-arténs mekka. Det var spektakulær graffiti på en rekke hus. Nydelige kunstverk, gjerne med en undertone av politiske budskap, and I just loooved it.

Kjære London og Shoreditch, you rock my day, og om ikke så alt for lenge håper jeg vi sees igjen 

Harry og Megan koppen var utsolgt, men Ranveig ble like glad for denne “vintagen”…

Nå er resten av flokken også våken, så nå skal det pakkes og ordnes her. Turen i dag går ned til sentrum og så videre ut på sprell “all day long”. 

Ha en fantastisk start på uken dere, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#ferie #reise #london #shoreditch #venner #marked

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg