Flinkissene ❤

They did it again 

Denne helgen arrangeres det sommeravslutning på vårt “andre hjem”, vårt kjære hestesenter Leikvoll. Ungene og faktisk en del voksne, er med på sprangstevne, dressur, karneval, stolleken, gymkana, ja “you name it”, og kiosken byr på deilige kaker, pølser, is og snop. Mille og Sol var selvsagt selvskrevne deltagere på gårsdagens sprangstevne, men de er tilskuere i dag, siden Mille lenge har vært syk og derfor ikke har fått øvd på dressurprogrammet. Det synes hun egentlig er helt greit, for da får hun enda mer tid til å kose seg i kiosken og rusle rundt blant de gode vennene sine.

Denne sammenkomsten har alle gledet seg til lenge, og hele området yret av hester og festglade mennesker i alle former og farger. For dette er dagen da jentene (og en gutt) får vist seg frem for familie og venner. Finstasen tas frem og hestene blir pusset og gnidd på så de formelig skinner. Mille var så heldig å få lov å ligge over hos ridelæreren sin Helle som er pådriveren til alle disse unike fine rytterne, og var derfor tidlig på plass og stod fiks ferdig når Bjørn Erik, Pippi og jeg dukket opp.

Som foreldre, er vi altså så stolte av denne pliktoppfyllende lille jentungen vår. Hun modnes sakte med sikkert for hver dag som går, hun regelrett blomstrer i de trygge omgivelsene 

Det var stor stas når kaptein Sabeltann, Sunniva og Pinky åpnet hele sulamitten i går.

Heiagjengen er på plass.

Alle får premie.

Det ble litt varmt der et øyeblikk, så det var ei som måtte dukkes i hagelsangen.

Så flinke!

Mille fikk en ekstra oppmerksomhet for innsatsen hun gjør med Sol. For Sol er jo på ingen måte en spranghest, men har nå allikevel lært seg det grunnleggende.

Har dere en fin helg da? Håper det 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Siste innlegg