Crazy, crazy day!

Hallaisen, dere!

Jeg har fått utallige spørsmål om hvor vi jentene var på konsert i London sist måned, om hvilket coverband vi var å så på, og jeg ler meg skakk hver bidige gang jeg skal forsøke å forklare galskapen. For gutta i “Power Ultimate” er på ingen måte et band, de kan hverken synge eller spille, de er rett og slett en gjeng gledesspredere som mimer den ene gode gammeldagse låta etter den andre, med plastikkinstrumenter, mens vi danser og synger med. 

Dette var min tredje gang, og jeg synes fortsatt det er like morsomt. Det er faktisk høydepunktet mitt på turen, jeg gleder meg som en liten unge. Vi haier til oss hvert bidige “instrument” eller “mikrofon” som kommer vår vei, og nåde den som forsøker å ta de i fra oss, da blir det krig. Neida, så ille er det ikke, eller jo faktisk, det var noen som prøvde å “låne” en av mikrofonene våre, og da ble hu Nina-mor plutselig to meter lang og veeeldig dårlig i engelsk:” Hey juuuu! I dånt think såååw, give it bakk, NÆÆW!

Så kjære dere, hvis dere er glad i de gode gamle slagerne, og elsker å synge deg hes og danse deg svett gjennom en hel kveld, sjekk ut utestedet Electric Ballroom som ligger i Camden, og søk etter eventene “Ultimate Power”. De turnerer året rundt i hele England, så finn gjerne ut om de kommer til din by. For dette er helt magisk, en herlig galskap fra begynnelse til slutt. Vi ble faktisk kasta ut denne gangen også, da vi synes det var alt for tidlig å gi seg og stenge, og jeg kan love dere at det er sjeldent jeg er så gira klokka halv tre om natta.

Jeg har tidligere forsøkt å legge ut en video som samler alle Snapéne mine fra denne kvelden, men Facebook kommer med en advarsel, om at det er copyright på sangene, så lyden ble rett o slett fjerna. Denne gangen har jeg derimot lastet den opp via YouTube og håper filmen får lenger levetid der. Kvaliteten er selvsagt elendig, men hallo, det er umulig å ikke få med seg at dette er gøy!

Dagens video, fra morran til kveld, helt magisk!

 

Ønsker dere alle en super start på uken!

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg