Sjukeste plagget ever!

Hallaisen dere!

Har dere sett makan til galskap av en genser før? Jeg aner ikke til hvilken anledning jeg skal bruke den teller hva jeg bør matche den med, men jeg eeelsker altså puffermer, og jo større jo bedre, elsk 

Denne ble selvsagt med meg hjem fra London, funnet hos en elskverdig og sprudlende dame på favorittmarkedet mitt Old Spitalfields Market. Jeg gikk og koste meg gjennom alle radene av boder der, og plutselig ropte venninnen min Rikke på meg:”Se på denne, det står jo skrevet Nina på den med store bokstaver”. Ohhh yes, hun hadde helt rett.

Hvis alt hun hadde i boden sin hadde vært stort nok, så hadde jeg nok kjøpt både den sorte kjolen hennes og den knallgule hettejakka, men jeg ende altså opp med denne grå genseren, med de sykeste ermene ever. Det er sydd metervis av tyll inni hver bidige “folle” (veit ikke helt om det heter det), og jeg føler meg altså som den primadonnaen der jeg flakser avgårde. Vel, når dagen kommer og jeg velger å gå med den, så må jeg jo prøve å gå normalt uten å flakse med “vingene”, men her hjemme derimot, er det gøy å bruse litt med fjæra. 

Kyss og klem

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg