Vi forbereder oss til ferien…

God morgen 🌞

Nå går vi inn i siste uken før ferien, og da sier det seg selv at dagene fra nå av brukes med Sol. Hun storkoser seg på beite for tiden, men liker allikevel å komme innendørs for litt mineraler og gulrøtter. I tillegg blir hun stelt godt, og får seg en real dusj med myggspray.

Mille synes det er litt vemodig å skulle skilles fra bestevennen sin i tre hele uker, men med tanke på eventyret som venter henne på Frambu leieren og kvalitetsdagene med mommo, ser ikke ting så mørkt ut allikevel. Hun vet også at Sol blir godt tatt vare på av Maren og Helle, og jeg tror nok hun innerst inne synes det skal bli litt godt å legge alt ansvaret bort for en liten stund.

Et par uker etter at hun kommer hjem igjen, bærer det jo også avsted på rideleir sammen med Sol, så denne sommeren blir helmax og ikke minst utrolig spennende siden hun aldri har gjort det før. 

Jeg må nok innrømme at det blir litt rart å ha minsten bortreist så lenge, dette er første sommeren vi ferierer hver for oss, men avstanden blir jo uansett ikke så stor i disse “Facetime-tidene”. Kjenner jeg henne rett, så kommer vi nok til å snakke sammen titt og ofte de første dagene, men så blir hun nok  for opptatt til å bruke tid på meg. For Frambu-senteret er himmelrike for de som må kjempe for å bli sett i hver dag, der ser de nemlig alle 

Skapet står nå helt klart for rideleiren som venter duoen om en drøy måned.

Grip dagen, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#foreldre #barn #hest

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg