Barcelona, nu kjem vi 🇪🇸

Endelig på flyplassen!

Nå venter vi på å få komme ombord i flyet som skal ta oss direkte til Barcelona kl. 16:45. Jeg har egentlig ikke kommet i feriemodus riktig ennå, men regner med at den sniker seg innover på meg i det vi setter oss på flyet. 

Det har gått i ett sett hele dagen med å pakke, rydde og vaske hus. Jeg har ikke satt meg ned et sekund, for det er viktig at mellomstemannen Pelle synes det er stas og flytte hjem igjen. Han gjør nemlig egentlig ikke det, han trives best i det lille redet sitt, men nå trenger vi hjelp til alle dyra våre i de femten dagen vi blir bortreist.

Tenk det da dere, i morgen skal vi på stranda. Veldig rart å tenke på her jeg sitter og ser ut på gråværet her på Sola Flyplass. Jeg kom forresten på at jeg har glemt Backgammonbrettet hjemme. Litt surt, for vi liker best å spille med det gamle gode, så nå blir vi altså nødt til å kjøpe oss et nytt et så fort som mulig. Jeg holder nemlig ikke ut å være på stranda uten å gjøre noe. Har selvsagt med meg bok og ukeblader, men i god tradisjons tro må vi gamble litt også.

Skrives fra Barcelona, dere! 

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#ferie #sommer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg