Natteranglerne…

God morgen 🇪🇸

I går kom vi ikke hjem fra stranda før halv ti på kvelden, og selv om byen var full av helgegjester fra Barcelona og det sydet av god feststemning, klarte ikke undertegnede å komme seg i klærne igjen etter en god og lang dusj. For man blir faktisk litt sliten av å være en hel dag på stranda også, og jeg veit at det om noen få dager, kommer til å brake løs fra morran til kveld.

Vi har derimot dratt´n helt ut og vært ute en kveld her nede. Bjørn Erik fikk nemlig lokket med meg inn på en pub som spesialiserer seg på gin. For meg som stort sett velger søt cider, blir gin noe i overkant bittert, men bartenderen var dreven og klarte faktisk å oppdrive en som til og med jeg kunne kose meg med.

Rimlig var det ikke, vi måtte ut med 50 Euro for fire gin, men jeg betaler gjerne litt ekstra for god oppvartning og ikke minst god lære. Hvordan isbitene sullel være, hvordan ginén skal helles uten å få luftbobler i seg, osv. osv. Jeg vet ærlig talt ikke om det smakte noe bedre her enn andre steder, men det var nå i alle fall litt gøy å prøve ut noe nytt. 

Det ene tok det andre den kvelden, og etterhvert havnet vi på nattklubb, meg og alle gutta. Vi dansa og koste oss, og et av høydepunktene var faktisk å gå på do, fellesdo faktisk. Dere kan tro jeg skvatt rimelig godt da selveste Mr. President møtte meg i døra. Vel, ikke i egen høy person, men som pissoaret…

Sjekk ut det kule pissoaret da dere!

Just me and all the boys…

Det blir nok stranda i dag også, men ikke til sola går ned. For i går fikk hunken min abstinenser av å at det ikke var fotballkamp, men i dag er gudskjelov VM tilbake igjen.

Ønsker dere alle en finfin lørdag, kos dere!

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#ferie #spania #sitges #sommer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg