I blanke messingen…

Oioioi, i dag ble det seint!

Det blir ingen “Playa del Balmins” på disse turtelduene i dag, for vi våknet nå etter en noe sein kveld i går. Vi begynte å rusle rundt om i gatene etter siste fotballkamp, og det ene tok det andre. Plutselig stengte alle utestedene og jeg utnevnte meg selv til badevakt for alle som skulle bade nakne i måneskinnet i de store bølgene. Jeg fikk helt fletta der en stund, for det er jo selvsagt ikke særlig lurt, sånt gjorde aldri jeg som ung, kremt joda på Magaluf i ´85. Vel, uansett dere, jeg var nødt å gi opp det badevakt prosjektet etterhvert, for det var alt for mange å holde tritt med ut i det svarte havgapet, så vi gikk heller hjem å la oss etter en helmax rusletur som endte opp med å bli en helaften på byen i stedet.

Nå skal vi snart komme oss i dusjen, få stæsja oss opp og ta bussen inn til Barcelona. I kveld skal vi på Olympia stadion og se legendariske Guns N´ Roses. Jeg trodde først vi hadde veldig god tid, at dørene åpnet seint pga varmen, men neida nå fikk vi plutselig vite at oppvarmingsbandet er Volbeat og at de starter før hovedbandet som går på 21:30. Har sett de før, så dette blir rett og slett magisk. 

Det blir som sagt ingen strand på oss i dag, men vi er bare halvveis i ferien, så den muligheten dukker nok opp igjen. Antageligvis ikke her i Sitges, men enn skal aldri si aldri…

Love you all ❣️

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#ferie #spania #sitges #sommer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg