Endelig leverer Barcelona!

God morgen!

Noen synes vel kanskje det er i seineste laget å si “god morgen”, men nå øver vi oss rett og slett på å snu døgnet litt. For i morgen starter Rock Fest 2018, og vi kommer helt klart fra da av å leve om ettermiddagen og natta og sove litt utpå morran.

For aller første gang leverer Barcelona by etter våre interesser. Vi har tidligere vært her med ungene, hvor vi har gått på den ene turistfella etter den andre. Traska kjedelige La Rambla opp og ned, tråkka oss slitne på kjøpesentre og spist relativt kjedelig mat. Det burde egentlig ikke vært mulig i denne byen, men som sagt, vi visste ikke hvor og hva vi skulle oppsøke. Denne gangen har vi fått tips, side opp og side ned, og bestiller derfor i forveien bord på spennende restauranter og oppsøker “must do” museer som også må bookes på forhånd.

For å klare å rekke over alt, har vi leid oss en 125 kubikk Vespa, noe jeg i utgangspunktet synes var helt horribelt i disse stressende og overfylte gatene. Nå har jeg derimot blitt vant til det, Bjørn Erik er superforsiktig og flink i trafikken til tusen, så skuldrene er senka. Så for en gangs skyld tror jeg faktisk jeg kommer til å gi dere noen saftige tips om steder å spise på og flotte steder å besøke. Vi ser på byen med helt nye øyne, og synes den er helt rå.

Bildene nedenunder er fra en sånn typisk dag hvor vi trasket rundt i nabolaget vårt helt uten mål og mening. Da passet det egentlig godt, siden vi akkurat var ankommet fra vakre Sitges, men nå har vi altså fått sansen for en helt annen type byas sightseeing. 

Døra over her, er inngangspartiet vårt, her bor vi altså. Reint og nytt rom, akkurat passe stort.

Jeg må få takke og bukke for at dere fortsatt henger på, er trofaste lesere med meg på turen. Lesetallet pleier som regel å gå litt ned når det er fint vær hjemme og dere selv er på ferie, men ikke den gangen. Det er da det er gøy å blogge 💕

Det gleder meg at det nytes go´vær hjemme også, nyt det! Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#ferie #spania #barcelona #sommer

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg