Wow – Rock Fest Barcelona 2018!

Hallo alle rocketroll der ute 🤘

Vi entret Rock Fest Barcelona i går uten noen helst formening om hvordan dette ville fortone seg, og ble faktisk “blown away” før vi hadde entret inngangsdørene. Alt var altså så grundig forseggjort, så her dere, har norske arrangerer mye å lære seg, absolutt alt var på stell.

Det var en avslappet stemning, med mye bra folk. Ingen tydelig fyll, kun gode vibrasjoner. Vel, da festivalen gikk mot slutten i tre tiden, lå det selvsagt folk og sov litt henslengt både her og der, men alt var uansett under god kontroll.

Det var mange barn der, og det er jeg alltid litt skeptisk til, selv om alle ungene mine også er oppvokst på denne måten. Da kommer mammaen frem i meg, og jeg har alltid noen ekstra øreplugger i lomma hvis noen skulle trenge det. Det trengte jeg ikke å tilby denne gangen, og heller ikke gi noen det stygge Nina blikket “nå bør du roe ned den drikkinga di, for du har tross alt et barn med deg”. Alkohol og barn hører etter min mening ikke hjemme en plass, og særlig ikke på slike arenaer da det tross alt fort kan eskalere litt, men jeg trengte så absolutt ikke bekymre meg.

Denne festivalen er så absolutt noe å få med seg, hvis man er bittelitt interessert i å få lufta rockefoten. Lineupen er helt rå, og det er enkelt lagt opp til at man mer eller mindre kan få med seg alle banda. Vel, det hender det spiller noen mindre band i et av de små teltene, men avstanden er kort, så man får fint med seg et par-tre sanger av de også uten å gå glipp av de store.

Festivalen varer som sagt i tre hele dager, og selv om klokka ble fem før vi køya i morges, er vi snart klare igjen. Første band i dag gikk på kl. 14:30 og siste avsluttes kl. 03:30. Vi har med andre ord ikke hastverk, for dagen blir lang og garantert helt rocka bra!

⭐ Rock Fest Barcelona i bilder  ⭐

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#ferie #spania #barcelona #sommer #rock #konserter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg