Gode vibber…

Tenk det dere, nå går det mot slutten på dette eventyret også. Jeg har ennå ikke klart å lande etter alle konsertene fra i går, og innerst inne vil jeg det ikke heller. Jeg vil sveve litt til, fortsatt kjenne på hvor deilig denne opplevelsen vår har vært. Vi har akkurat fått nyss om at dagene for neste års festival allerede er bestemt og at de har utvidet arrangementet med enda en dag, og det tror jeg jammen vi skal satse på å få med oss. Må bare finne ut av hvordan det går med gifteplanene til eldstemannen, så det ikke kræsjer (veit det ikke skrives med en “æ”, men jeg må det, thihiii).

Jeg har som sagt plenty å fortelle dere fra gårsdagen, og jeg skal selvfølgelig komme tilbake til dere med spesifikke tips i fra byen Barcelona også, men i dag tar jeg rett og slett en real pause. Jeg hadde egentlig tenkt å ta en bloggpause, nyte timene vi har igjen, men når vi skulle tilbake på hotellrommet etter å ha slentra gatelangs i nabolaget her, klarte jeg allikevel ikke å lå være å hente frem Macén. Det er rart det der altså, men min måte å koble av på, er å hengi meg til tastaturet, titte innom dere lesere.

Det er søndagsstengt i de fleste butikkene her i Barcelona, og det synes jeg er helt alright. Noe er selvsagt åpent, men de store butikkjedene i de største og etter min mening masete gatene holdes lukket. Vel og bra, for det er nok av ting å se på allikevel. Vi gikk som sagt på kryss og tvers i gatene våre i dag, bor rett i nærheten av “Arc de Triomf”, og da er det helt umulig å la kameraet ligge. Bare husk å se like mye opp, for noen av bygningene er rett og slett magiske, reine kunstverkene.

Vi hadde egentlig tenkt å være litt kulturelle i dag også, besøke Picasso museet, men ikke pokker (hilsen BE) når det pågår streik blant arbeiderne der. Vi visste ikke det, men fant fort ut av det når køene med turister var flerfoldige mye lengre enn den pleier pga lite folk på jobb. Så i steden for å bruke pengene våre på å gå inn på museet, fikk de streikene som satt utenfor de i bøssa si i steden. Ikke et særlig vanskelig valg når du er gift med en mann som Bjørn Erik 💕

IKKE zoom inn bildet nedenunder, jeg veit jeg har døtta heeele isen inn…

Hugs and kisses 💋

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#ferie #spania #barcelona #sommer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg