Da var jeg kommet til siste truse og derfor også siste feriedag…

Mama, is coming home ✈️

Da var femten dager med kjæresteferie over for denne gang. Jeg føler jeg har vært på en evig lang reise denne gangen, helt sikkert fordi jeg har fått oppleve så mye forskjellig. Både Bjørn Erik og jeg liker å ta ting på sparket, samtidig som vi har benyttet oss av gode råd på veien, så dette har på mange måter vært en spennende og begivenhetsrik opplevelse.

I går var det kun to reine truser igjen i kofferten, den hvite store gode bestemortrusa med skriften “I ❤️Gili” på rompa, og en stor sort standard en til reisen hjem. Det gikk med andre ord hele tyve truser på denne ferien, akkurat som jeg først hadde antatt. Jeg har brukt det meste av klærne jeg pakket med, men også bommet skikkelig på noe. Jeg hadde ikke trengt å ta med meg flipp flopper, søte Flamino sommersko eller Rocke Conversa mine. Vi traska over 10.000 skritt hver bidige dag, og det å skli rundt i svette flipp floppers ble reine marerittet. Blemmene i flamingo skoene kunne jeg også vært foruten og på Guns N´Roses konserten ble Conversa rett og slett alt for trange og vonde. “So, never more”, de skoa der blir hjemme neste gang. Det eneste som har fungert, er gode joggesko på dagen og likså gode sandaler på kveldsdatene.

Vi fikk dessverre ikke bord på favorittrestauranten vår i går (kommer innlegg om tips seinere), for de tar ikke i mot bordreservasjoner og køen utenfor var alt for lang, men vi fikk allikevel et bort i favorittgata vår. Det ligger kun et par kvartaler fra der vi har bodd, med få turister, og jeg har elsket å sitte der å se på “livet”. Naboene som har møttes midt i gata til koselig samkvem, med klarinetten under armen, og de koselige lydene og himmelske luktene dere, de kan jeg rett og slett ikke beskrive.

Farvel for denne gangen, Barcelona, vi sees garantert igjen 🇪🇸

Ikke særlig sexy den trusa der, men er det så nøye? Klarer dere å skimte skriften litt høyt oppe der 😂

Det er litt for tidlig å skrive “takk for laget for denne gang”, for jeg er så absolutt ikke ferdig med innleggene fra denne turen, men dere skal vite at det har vært helt herlig å vite at dere har fulgt med, elsk 💖

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#ferie #spania #barcelona #sommer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg