Den tapre sykehus jenta vår 💕

Heihei, igjen.

Det ble ingen lunsjdate på Mille og meg i byen i går allikevel. Etter legetimen ble hun nemlig lagt rett inn på sykehuset. Alle prøvene som ble tatt viste nemlig urovekkende tall. Det var så absolutt på tide å sette inn tyngre skyts for å komme til bunns i hva som har herjet i den tapre jentungen vår en evighet nå.

Av erfaring så er det ikke alltid så enkelt å finne ut hva som feiler Mille. Hun har nemlig en enorm høy smerteterskel og klare derfor ikke alltid å sette ord på hvor hun har vondt. I tillegg så er hun dessverre blitt litt redd for å være til bry, så hun smiler og ler når legene kommer inn for å undersøke henne, men etterpå, når de igjen lukker døra bak etter seg, faller hun sammen og gråter av utmattelse. 

Hun holdt altså på sånn i går også, smilte og var høfligheten sjøl når legene holdt på, og så snart legene var gått, falt hun om i fosterstilling og var helt utafor. Da måtte jeg selvfølgelig ta frem “strenge-mamma”, og fortelle henne at dette kom hun ikke særlig langt med. Det forvirret bare legene, så hun var nødt til å være ærlig. Mille klarte derimot ikke å holde masken så alt for lenge, utmattelsen tok overhånd, og etterhvert som svarene på blod- og urinprøvene tikket inn, var det ingen tvil, Mille hadde nyrebekkenbetennelse.

Dette unner jeg ingen, men det var på en måte en lettelse også, å endelig få et svar. Nå fikk vi en forklaring på hvorfor de tidligere antibiotikakuren ikke hadde virket. Hun hadde blitt behandlet for en nedre urinveisinfeksjon i steden for en øvre. Det kan faktisk være ganske farlig å ikke raskt bli behandlet for det her. Nyrebekkenbetennelse kan nemlig skade nyrene eller i verste fall gi blodforgiftning, derfor holdes hun her på sykehuset inntil videre. Det tas hyppige blodprøver, og urinen dyrkes hver bidige gang, så legene etterhvert kan få bekreftet at de har valgt den rette medisinen. Både Bjørn Erik og jeg er uansett helt trygge på at minsten vår er i rette hender nå, og at dette kommer til å gå bra slutt, og pasient selv, hun bare smiler…som vanlig 💕

God helg, dere ☀️

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#mammablogg #barn #sykehus

2 kommentarer

Siste innlegg