Jippi, snuppa er hjemme igjen!

Hei igjen.

Det var en lykke å få besøk av sin egen barnelege på sykehuset i går. Ikke misforstå, vi har fått god hjelp av alle de andre legene også, men det er noe helt spesielt og trygt å bli behandlet av den som kjenner jentungen din best. For det er mange hensyn som må tas. Mille sin sykehistorie er lang og komplisert, og det er for oss foreldre fort gjort å glemme noe. For tro det eller, under hele denne behandlingen, hvor legene har sendt oss både til røntgen og ultralyd av nyrene, hadde jeg helt glemt at Mille har hatt store problemer tidligere med akkurat det der. Bjørn Erik var også litt bortevekk, men min kjære mamma husket det.

Mille ble født med reflux i urinveiene, noe som medfører at strømningene mot slutten går feil vei. Det skapte en del infeksjoner for henne og etterhvert fikk den ene nyren en del arrdannelser, den er mindre, og selvsagt er dette superviktig informasjon å ta med seg videre. Jeg aner ikke hvordan jeg klarte å glemme dette. Kanskje fordi Mille ikke lider av dette lenger? Hun ble friskmeldt for flere år siden, men det er selvsagt viktig at legene følger ekstra nøye med på nyrene nå, med tanke på at hun for tredje gang begynner på en antibiotikakur.

Crpén har gått ned til 129 nå, så da fikk vi altså lov å dra hjem og behandle henne videre her. Hun får fortsatt smertestillende i tillegg til en pyton smakende antibiotika (Mille sine egne ord), men det er allikevel noe helt annet å få være hjemme i fred og ro. Dyra flokker seg rundt henne, det er akkurat som om de forstår at de må være litt forsiktige, og bare det i seg selv er god medisin.

Vi må tilbake på sykehuset i morgen for å ta nye prøver, og det føles veldig betryggende. Mille fikk ødelagt hele sommerferien sin i fjor på Bali pga av sykdom, og det er så utrolig trist at denne sommeren også skulle bli så vanskelig. Om drøye to uker er det derimot planlagt at hun skal reise på rideleir, noe hun har gledet seg til lenge, så vi får håpe hun er frisk og rask til da. Jeg er selvsagt litt engstelig for at hjemlengselen skal melde seg på der også, men da er vi uansett bare noe få mil unna henne 💜

Ønsker dere alle ne fortsatt god helg, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#mammablogg #barn 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg