Strandliv, Amigo, “Tall ship races”, Izabell, Dagny og gyros…

God morgen, dere!

På slike varme dager som det her, så bør man egentlig gjøre fint lite, men når det skjer så mye spennende i byen vår og undertegnede (har tross alt vært sjøspeider) forguder gigantiske seilbåter og ikke minst konsertlivet, ja da må man rett og slett ut å lufte seg litt. Gårsdagen ble en sånn “altmuligdag”, hvor vi gjorde litt av alt, og i tillegg ble dagen toppa med at vi fikk besøk av Jack Russel finingen, Amigo.

Det ble som sagt flere høydepunkter. Mitt første bad i år var rett og slett helt amazing, og konserten med Izabell var enestående. Det at hun inviterte Kriminell Kunst utpå mot slutten der også, really made my day. Det ble altså en finfin dag for oss alle, og jeg er overbevist om at resten av helgen vil bli like innholdsrik. Sol, bading, hest, venner, konserter, og skikkelig familytime, står på agendaen, og alle hjerter gleder seg.

Nei, nå må jeg begynne å bråke litt rundt meg her, for nå må småtissene våkne snart hvis vi skal få tid til alt. Ønsker dere alle en helt fantastisk lørdag, kos dere en hel haug!

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg