På tide å avkjøle hue!

God morgen ☀️

I går køya vi tidlig, så det var bare for meg å stå opp med soloppgangen i dag. Jeg var faktisk sjeleglad for at uværet kom, for da slapp jeg den planlagte kveldsturen til byen for å gå på konsert med han far. Bjørn Erik derimot ble nokså skuffa, for Kvelertak er et av hans favorittband, men “belive you me”, sjansen for å oppleve dem igjen kommer garantert igjen.

Lite visste vi at det uansett skulle bli en så hektisk dag. Planen var først at Mille skulle være noen timer i stallen, for så å bli henta av papsen på Harleyen og kjørt ut til meg som allerede var installert på stranda med et knippe gode venninner. Det hendte, vi storkoste oss glugg der et øyeblikk, men så kom plutselig kontrabeskjeden om at hesten vår Sol skulle bli henta og kjørt opp på rideleiren et par dager før den begynte. Da måtte vi pakke sammen i hu og hast, og komme oss avgårde igjen. Nå er jeg derimot utrolig glad for at det skjedde, for da har vi hele roen i dag. Mille gjorde det forresten utrolig enkelt for meg, for hun hadde allerede gjort en flott jobb med å ha vaska alt utstyret og pakka det fornuftig inn i reiseskapet sitt.

Premien for å ha vært så dyktig i går, kan Mille innkassere i dag. Den årlige Kongeparken står for tur, så dere kan tro det var ei som spratt opp av senga og var megaklar allerede klokka seks i morges. Hun ble derimot beordra rett til sengs igjen, for hun kommer til å trenge masse energi om et par timer når hele gårsdagens gjeng samles igjen, superklare for nye sprell.

Pippi er ikke så veldig glad i å svømme, men på varme dager trenger også hun å kjøle seg ned. Hun er faktisk veldig flink, selv med sine tre bein. Styrer raka veien med halen sin.

Bjørn Erik og Mille hadde med seg de nye dykkermaskene våre, og det ble med en gang en stor hit.

Happy sunday, folkens! Count your rainbows, not your thunderstorms 💕

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg