Mille hilser❣️

Hoppela hoppela 🐴

Det er så vidt lille snuppeline tar seg tid til å skype med oss her hjemme, men det dere, er verdens beste skussmål for Fossanmoen Islandshestesenter. Jentungen vår har det rett og slett så bra, hun lever ut drømmene sin så til de grader, og vi jubler.

I går sendte hun derimot et par bilder hjem, fra den spektakulære rideturen på fire timer opp Uburen fjellet 440 moh. Hun var ærlig om at det hadde vært tøft, og som sagt veldig uvant for både henne og Sol, men den gleden og stoltheten hun kjente på etterpå, over å ha nådd toppen, var så absolutt verdt det.

Synes virkelig de har vært tøffe. Jeg hadde aldri våget meg ut på noe lignende. Vel, oppover hadde gått greit, men nedover så bratte og smale heng, nope, kommer ikke på tale. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har sett filmen nedenfor her “Fossanmoen ridetur til Urburen”. Det ser så smalt ut på noen av partiene der og det er jo ekstremt høyt også. Jeg blir reint svimmel her jeg sitter, er dere ikke enige?

 

 

 

I morgen er eventyret over for denne gang, og jeg gleder meg til å besøke Mille og Sol. Regner med at jeg for snakket litt med eieren også, får med meg noen gode råd hva jentene bør øve på fremover. Hovedårsaken for denne uka har selvsagt vært å skape gode minner, men vi tar også gjerne med oss noen gode erfaringer inn i hverdagen.

Ønsker dere alle en fortsatt finfin dag, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg