“Ta godt vare på” dagen vår 💚

Heihei!

En gang i året møtes vi venninnene i Kongeparken med jentene våre. Det hender mannfolka også stiller opp, men denne var vi altså kun kvinns og det er ikke så ille gæli det heller. Nå er det forresten ikke sånn at vi kun produserer jenter, selv om det nesten ser sånn ut, men aldersmessig sett, så er det kun jenter igjen som ønsker å være med å leke.

Denne dagen har blitt utrolig viktig for gjengen. Noen av oss møtes relativt ofte over en kaffekopp i byen, men det er sjeldent ungene våre også samles. Utrolig dumt, for de tiltrekker hverandre som magneter. De har også blitt så store nå, løper hit og dit uten stopp, og i følge min Mille så kommer hun aldri til å bli lei.

Mille var forresten tøffeline delux. Vel, hun har faktisk alltid vært positiv til å prøve alt i en fornøyelsespark, finnes ikke redd, men denne gangen ville hun også pushe seg selv i klatreparken de har der. Det har jeg tidligere egentlig alltid sagt “nei” til, for jeg har ikke trodd hun har hatt styrken i kroppen til å klare det. Noen var derimot altså helt klar for å motbevise det, ti ville hester kunne ikke ha stoppet henne.

Ikke bare klarte Mille utfordringen i klatreparken, hun tok pinamegdø zip-linen flere titalls meter oppe i lufta også. Det kan kanskje ha noe med at jeg har lovet henne et besøk i den gigantiske klatreparken på Evje den dagen hun mestrer det her. Hun tvilte ikke et sekund på at hun ikke ville stå løpet ut, så det er bare å bøye i støvet, she did it, you rock Mille!

Det er ikke enkelt å ta karusellbilder, for det går så alt for fort. Flaks at jeg i det hele tatt fikk tatt noen av mine egen unge.

Trollungene våre er så fine i sammen.

Ungene styrer på, mens mammaene “tatler”.

OMG. there she goes!

Her var det bare å holde tunga rett i munn.

Konsentrert til tusen og i mål med stil.

Mora blir som sagt ikke med på slike sprell mer, liker seg best som tilskuer godt planta nede på bakken…eller i en solseng.

Vibecke derimot, hun tar fortsatt sjansen.

Jeg lo så jeg grein av de dårlige vitsene (under her): fleirbruks øks, skjeiv hendt øks, svenske øks, øks 2.0, bortevekk øks – den var best!

For en energi, ved stengetid kl 18, var de fortsatt like gira.

Godt vi fortsatt har “småtisser” som vil i fornøyelsespark og ikke minst godt vi fortsatt har venninner som yngler, så vi kan se frem til flere år med slike fine dager. For jeg blir nå aldri for gammal.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg