Rykende fersk ungdomsskoleelev!

God morgen!

Ja, sånn ser altså en åttende klassing ut. Fersk ungomsskoleelev, spent til tusen. Hun både gruer og gleder seg, men jeg er ganske sikker på at hun gleder seg mest. 

Mille er heldig som får fortsetter på Lunde skole. Her har hun gått fra hun begynte i første klasse, og hun stortrives. Vi foreldre har alltid hatt en enorm god og nær kontakt med både ledelse og lærer, og har derfor klart å håndtere alle utfordringer ganske så raskt. Vi har stor tillit til oppfølgingen av jentungene vår, og det beste av alt, Mille føler seg veldig trygg her.

Åttende klasse, fersk ungdommskoleelev betyr for de fleste karakterer, men vi fortsetter å tror på at Mille har det best uten disse vurderingene. Det kan hende Mille kunne tenkt seg å få karakter i “mat og helse” etterhvert når det blir et avgangsfag, men enn så lenge velger vi det vekk. Det var også meningene at hun skulle tas ut av mattetimene og gymmen, for der begynner det å bli noe vrient å følge de andre. Hun skulle egentlig begynt i noe som kalles A-klassen, men ledelsen har funnet ut at det gjerne er flere som trenger nærmere oppfølging i disse fagene, særlig i matte, så da lages det heller en liten gruppe med de elevene. For oss foreldre ble dette en gavepakke sendt fra himmelen, for da slipper Mille å føle seg utenfor og annerledes. Mille jublet høyt når hun fikk beskjeden i går, så dette tror vi blir bra.

Med ny ryggsekk fra farmor og farfar og nye klær fra topp til tå, løp en spent jentungene ut dørene her i dag. Det er en mye mer moden jentunge jeg ser foran meg nå, hun er så absolutt mer pliktoppfyllende og ansvarsbevisst. Nå håper jeg hun klarer å skape gode vennskapsbånd i den nye klassen, at hun finner plassen sin i gjengen og føler seg trygg 💕

Ønsker dere alle en god dag, og lykke til med alle dere som har smårollinger som nå starter på helt nye kapitler 💕

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg