Vi har sikra oss neste års comeback!

God ettermiddag, dere!

Det skjer ikke så mye her hjemme for tiden, så da er det godt jeg har litt flere bilder å leke meg med fra sommerens gode minner. Flere fikk helt sikker med seg at Bjørn Erik og jeg var på den spektakulære festivalen Rock Fest Barcelona, og veit dere hva, billetter for neste års event er allerede i boks. Vi har nemlig aldri tidligere opplevd makan til bra opplegg, det var så til de grader gjennomtenkt, så dette lokket til gjentagelse. Vi aner ikke hvilke band som dukker opp, lineupén er ennå ikke påbegynt, men vi tar sjansen på at noe bra uansett kommer til å falle i smak.

Årets tre dager, var alle veldig spesielle på sin måte, og totalt forskjellige. Selv likte jeg festivaldag en og tre best og bildene under er fra festivalens siste dag. Jeg er kanskje ikke verdens største Megadeth fan, det blir nok noe ensformig og hardt for min del, men showet de kjørte var godt gjennomtenkt og helt sikkert påkostet en hel del. Politisk og engasjerende, med andre ord overraskende bra. Etterhvert den kvelden kom Scorpions og Kiss på scenen også, og større artister kan man vel egentlig ikke ha på ønskelista si. Bjørn Erik og jeg var i himmelriket og ville egentlig ikke hjem den kvelden. Vi dro som sagt ikke hjem, og godt var det, for da klokka hadde passert ett på natta, dukket det jammen meg opp en helt rått AC/DC coverband. Da var det bare å komme seg forover mot scenen igjen, og rocke videre. Synge med den lille hese stemmen vi hadde igjen.

Neste års festival er utvidet med en dag, og vi gleder oss allerede så mye at hotellbookingen allerede er unnagjort og barnevakten sikra 🎶

Phil Campbell, den tidligere gitaristen til Motörhead dukket opp på scenen til Scorpions, og i samme dro de låta “Overkill” og hyllet legenden Lemmy. 

Det var flere store artister som ble hedret denne kvelden.

Foto: lånt av Rock Fest sin egen Facebook side.

Billetter for 2019, er allerede i boks!

🎶Nina 🎶

 

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg