For en stakket stund, var jeg tyve år igjen!

God mandags morgen, dere 🎶

Helgen har vært helt amazing. Den to dagers Utopia festivalen, ble faktisk en av de aller beste musikkopplevelsene jeg har opplevd. Kjente artister kom rekende på ei fjøl, så den dama her sluttet aldri å smile. For en stakket stund var jeg tyve år igjen. Hoppet og sang for full hals, og ønsket det aldri ville ta slutt. Det gjorde det selvsagt, men når et få antall forhåndsbilletter ble lagt ut for en litt rimeligere penge i går kveld, var jeg nok en av de første til å karre til meg et par stykk. For denne moroa her, vil jeg ikke gå glipp. Når fine Stavanger by inviterer til fest, ja da stiller jeg soleklart opp med en gang.

Været var selvsagt ikke det beste, surprise-NOT, men jeg lærte fra dag en at det var lurt å ikle seg både ulltøy og votter. I tillegg lot jeg være å tylle i meg alkohol etter tre enheter, for dofasilitetene var alt for dårlige. Køene var så lange at man fort gikk glipp av en hel konsert, og det var så absolutt ikke en opsjon for den dama her. For når man har bikka femti og ikke får tissa på tre timer, kan uhell fort oppstå, så av erfaring droppa jeg altså alt jodlevannet.

Mine store øyeblikk i helgen var helt klart Steve Angello (Swedish House Mafia) og Kygo. Jeg kunne helt klart svevd på skyene kun ved å ha fått med meg dem. Gåsehud på gåsehud oppstod, og jeg var i himmelrike. Særlig når Steve Angello avsluttet eventen, med allsang som helt sikkert hørtes helt til Hundvåg (øya vår). Jeg må også få trekke frem øyeblikkene med Sondre Justad. Wow, for en publikumsvennlig sjel. Energisk, varm og så til de grader hjertelig, he really made my day. Fra nå av skal jeg ta meg god tid til å lytte til alt han lager, og jeg kan med sikkerhet si at han har fått seg en megastor fan for resten av livet. 

Helgen har med andre ord vært utrolig fin for hele familien Thorsen. Jeg fikk som sagt nyte mine musikkfavoritter, og det gjorde minstemannen Mille også med overraskelsesbilletter til Marcus og Martinus. Hun visste ingen verdens ting om hva som var i ferd med å skje, før hun plutselig stod foran plakaten av yndlingsgutta sine. Kanskje ikke Bjørn Erik´s beste måte å tilbringe lørdagskveld på, men smilet og gledestårene til jentungene veide opp for alt. Han avsluttet uansett helgen med å få oppleve Vålerenga vinne på hjemmebane, så alt i alt så var denne helgen fin for oss alle

– Nina – 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg