En goldendoodle helg i vente 🐾

Endelig fredag ☀️

Sol og 18 grader, hva mer kan man ønske seg? For en herlig start på helgen. I tillegg til helt fantastisk vær, har vi fått besøk av fem måneder gamle Fie. Fine og lekne Fie er en goldendoodle, en blanding av golden rertriever og kongepuddel. Denne hundemiksen synes jeg er helg nydelig. Like lett på tå som en puddel og lynne og fargene til hunderasen som alltid vil stå meg nært, golden retrieveren.

Både Pelle og Bjørn Erik fikk seg et realt sjokk i møte med “valpen”. De trodde det kom et bittelitt nurk på besøk. Nurk – ja, men “bittelite” – ikke i nærheten en gang. Fie er derimot en skikkelig søtnos, og har allerede rukket å smelte hjertene til oss alle. Til og med Pippi synes det er ok å ha en “baby” på besøk. I begynnelsen var hun nok litt redd for å få en av de svære potene over seg, men jeg var i overkant påpasselig, så etter at stressnivået sank, gikk de to frøknene bra i sammen. Kattene var forresten dritskumle, så der trenger jeg ikke å bekymre meg i det hele tatt. Fie går store omveier rundt dem, hun later rett og slett som om hun ikke ser dem.

På en liten time kom hele flokken min hjem, men de forsvant like fort igjen. Mille dro til byen, hvor hun skal slå ihjel noen ettermiddagstimer med støttekontakten sin, Bjørn Erik har for rett i stallen for å bidra på dugnaden og Pelle-mann ville selvsagt hjem til seg selv etter en lang dag på jobb i barnehagen. Så da satt jeg her da, omgitt av hunder og katter på alle hold, og jeg må innrømme at det er ganske så herlig, slettes ikke verst 🐾

God helg!

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg