STOLT 🌈

Happy Sunday ❤️

Her hjemme er hele flokken i “slapp-fisk” modus. Det kan nok ha noe med at vi har vært ganske så travle i helgen. Mille har som sagt stått i hallen med egen loppis-stand, og Bjørn Erik og jeg har vært strikkball mellom stallen, byen, hjemmet og flere butikker flere ganger om dagen. Samtidig har vi reingjort hele huset så det har vært klar for fest. Innimellom slaga har jeg vært så heldig og fått rusla meg turer med Pippi og nydelige Amigo. Helgen har med andre ord ikke vært særlig rolig, vi har virkelig kjent på at vi lever.

La meg derimot få ta en ting av gangen her, dere. Gårsdagen var altså en rein fest fra morran til kveld. Jeg startet dagen tidlig ved å møte opp hos bestis Tonje og venninnegjengen som var kommet på besøk fra Oslo. Med kake og boller innabords, dro vi etterhvert strake veien i strålende solskinnsvær til Clarion Hotel. Der var det nemlig duket for et fargerikt “Pre Pride Party”, hvor vi jentene valgte å slå ut håret ved å bestille forfriskende Mimosa cocktails. Humøret steig raskt, og fortsatte å stige enda et hakk, da vi etterpå entret konserthuset hvor startskuddet for årets parade skulle foregå.

På konserthuset møtte vi flere venner, og i år akkurat som i fjor, koordinerte vi oss rundt det ti meter lange pride-flagget. I sammen med fem tusen andre engasjerte paradedeltakere, gikk vi stolte gjennom Stavanger sentrum og hyllet mangfoldet og alle mennesker sin rett til å elske akkurat hvem man vil. Det ble en gledens markering med synliggjøring av kjærligheten for hverandre, uavhenging av kjønn, religion, kultur, etnisitet, hudfarge og seksualitet ❤️

Jubilanten ❤️ 

Meg i kjent stil – onepiece lover…

Snaisen dame!

Love Nina ❤️

 

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

4 kommentarer
  1. Hei!
   Så fin post og kanon flotte bilder!
   Er det mulig å få tilsendt de som er av Oil City Rollers gjengen? 🙂 bilde 21-24 fra toppen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg