I dag måtte jeg på æresord love å ikke forelske meg i ny valp…

God lørdagskveld, dere!

Nå som Mille-mor har hatt hjernerystelse, må hun på alvor sette ned tempoet. Hun kan ikke ri, og heller ikke lenke seg til sofaen og mobilen. Hodet og kropp må få slappe av, og det er selvsagt en utfordring for en som mer eller mindre liker å leve etter faste rutinger hver bidige dag. Derfor tenkte jeg det kunne være kjekt å finne på noe helt annet til en forandring. Så hvorfor ikke dra på hundeutstilling?

Så i går var hele flokken i seng et par timer tidligere enn vanlig og vekkerklokka var stilt inn på 07:00 sharp. Da var det selvsagt veldig typisk av meg å våkne allerede klokka seks. Jaja, ikke verdens undergang, og både tre- og firbeinte gledet seg over morgenturnen i svarte natta. Allerede halv ni var vi på plass på Orre, og med grillpølse, sjokolade og Pepsi-max til frokost, storkoste vi oss ved å snodig iaktta alle de entusiastiske hundeeierne. Det er egentlig litt morsomt det uttrykket “som hund, så eier”, for det stemmer i utrolig mange tilfeller. Jeg tok meg faktisk i å humre litt for meg selv der et øyeblikk, for det er søren meg mange hundeeiere som er helt sykt lik hunden sin. 

Det var faktisk litt planlagt denne gangen å stille opp så tidlig som vi gjorde, for jeg har nemlig en plan som skal gjennomføres etterhvert med ennå en hund i heimen. Dette er selvsagt hemmelig for et av familiemedlemmene her hjemme, men jeg fikk nå til å snoke og lære litt om denne interessante nye hunderasen uten at vedkommende skjønte noe. Det siste jeg derimot måtte gjøre når vi forlot hjem ifra, var å love å ikke forelske meg i ny valp og signere på en eller annen vanvittig kontrakt. Det klarte jeg å overholde, og jeg tror heller ikke noen var i nærheten av å skjønne oppdraget mitt.

Vi avsluttet dagen på Orre med å heie på datteren til venninnen min, som for aller første gang skulle vise frem hunden sin. Jeg veit ikke helt om det er innafor å klappe på noen etter endt dommeravgjørelse, men vi gjorde nå det allikevel vi. Flinke Kylie var proffen sjøl der hun stolt viste frem ungtispa si Lucy, og selv med litt startsnerver for både henne og oss som stod og svetta på sidelinja, tror jeg det fristet til gjentagelse. Dette var rett og slett morsomt!

Her er det få minutter igjen til Kylie skal vise sin Lucy, og jeg veit ikke helt om det var mora eller datteren som beit mest negler på forhånd her…

Flinkisser!

Jeg skulle egentlig ha vært på plass på Orre i morgen også, og fortsatt det hemmelige oppdraget mitt, men vi har en kjempespennende avtale her i huset, som jeg virkelig gleder meg til å dele med dere etterhvert. Man kan rett og slett ikke få med seg alt, særlig ikke når minsten samtidig trenger litt ro i dagene fremover nå.

Kos dere videre!

Klem Nina

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg