Fredagssysler…

Hælj jo!

Her i Stavanger laver det ned nå, så jeg tenker at hesten vår Sol blir sånn passe fornøyd seinere i dag når hun fra nå av skal få komme inn permanent fra “sommer”-beitet. Vi har uansett vært veldig heldige som har kunnet ha henne ute så lenge, for det er jo egentlig det hun vil hele tiden, men nå er gresset næringsløst, nå trenger hun å få komme inn å bli dulla med.

Jeg har forresten pakket inn de første julegavene i dag. Jaja, jeg veit det er litt i tdligste laget, men det var jeg bare helt nødt til, i steden for at de lå strødd rundt her i “IKKE SE” poser (nett). Jeg orket derimot ikke tanken på å karre meg opp på det overfylte loftet for å finne julepapir og “til og fra”-lapper, så jeg tok med meg noe fra butikken som i mine øyne så ut som små snøfnugg. Skuffelsen ble derfor stor når jeg fant ut at det var helt gjennomsiktig, jeg hadde visstnok glemt å lese at det var “transparent”. Ikke at jeg hadde klart det uansett, for jeg går jo ikke rundt med brillene på, blæææ.

Da var gode rå dyrebare, for ikke pokker om jeg gadd å dra ut å kjøpe nytt, og på loftet skulle jeg så absolutt ikke. Fikk derimot et genial idé om å bruke litt av malingspapiret til Bjørn Erik. Dere vet, sånn lang tykk rull med gråpapir som blir lagt utover gulvene når tak og vegger skal males. Det var godt brukt, så jeg lot selvsagt malingsflekkene vende innover, og stiv og som sagt tykk som bare det, men jeg fikk det nå til på et vis med metervis av teip. Så nå har jeg altså klart å pakke inn de tre første julegavene, tatarataaaa!

By the way, noen av dere lurer på hvordan jeg klarer å holde styr på alle de tidlig kjøpte gavene. Enkelt! Jeg har altså en blå bok fra 2007, som alt av gaver noteres i. For som dere vet, ingen av ungene skal forksjellsbehandles, alle de tre trollungene skal ha helt likt i sum, selv om de har fått seg kjærester og “venninner”. Den eneste måten for meg å holde orden på det, er å skrive ned hver minste bidige ting. Da har jeg også kontroll på hvilke bøker vi gir bort (elsker å gi bøker), og i tillegg noteres navnene på alle som får julekort. 

Den “lille blå boken” er alle ungenes jakte ting hvert bidige år, hvor er den gjemt mon tro? De skulle bare visst.

En riktig god helg, sweeties!

Nå er det nok!

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg