Billig investering…

God søndags morning, dere.

Dette blir det en fin dag, det har jeg rett og slett bestemt for. Mille våknet opp blid og glad med ei stallvenninne på overnatting, og i sammen lagde vi deilig søndagsfrokost. Deretter gikk vi ut i bakhagen og plukket to bæreposer med epler til hestene, og så bar det avgårde til stallen.

Nå skal jeg sette i gang en pyrolyse av stekeovnen, og så blir det å fortsette på prosjekt “gjesterom”. Det er altså mye ræl å ta tak i der inne, men nå har Bjørn Erik så smått begynte å sette i sammen den nyinnkjøpte kommoden vår, så etterhvert regner jeg med at det blir bra der inne.

Seinere i dag blir det kakespising. Turen går først ut i stallen for å plukke opp Mille, for så å dra videre til ei venninne av meg som har hatt to bursdagsbarn denne uken. Jeg har forresten blitt lovet å få låne babyen der ute i bytte med at jeg tar med meg Pippi. Vi skal rett og slett byttelåne småttissene 💕

Vi kan rett og slett ikke la alle de fine eplene gå til spille, så vi har invistert i en fruktplukker til godt under hundrelappen. Helt geninalt!

Overmodne pærer er visstnok veeeldig populært.

Nyt søndagen, klem Nina

 

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg