Jeg brukte skattepengene på sko og Bjørn Erik, jo han overrasker som vanlig…

God lørdag!

Jeg fatter ikke hvor denne uka har blitt av, jeg synes ikke det var lenge siden det var lørdag og jeg startet opp på prosjektet “rydde gjesterom”. I dag er det egentlig meningen at jeg skal fortsette på det igjen, men det er jo så gørr kjedelig sånn i startfasen. Jeg ser nemlig ingen ende på alt rotet, det ene tar det andre, og jeg bare dytter rundt på alt uten at det ser bedre ut. Nå kom derimot Bjørn Erik ned, og han foreslo at vi skulle la alt ligge og dra ut å se litt på livet. Kjøre Mille i stallen først, og fjase litt rundt etterpå.

Apropos min reddende engel “Bjørn Erik”, gjett hva han kom overraskende med i går?! Dere vet, han fikk også skattepengene sine seint på grunn av meg, og i motsetning til undertegnede som kjøpte sko, gikk han i og fikk tak i opplevelsesreise til oss. Tenk, nå skal vi til Miami igjen, jippiii! I slutten av februar neste år, i vinterferien til Mille. Vi søker henne fri et par dager ekstra, så vi får totalt ti dager å leke på. 

Dette hadde jeg ikke forventet, og det har vel egentlig ikke helt gått opp for meg riktig ennå. Derfor tok jeg frem en gammel harddisk og mimret fem år tilbake da vi var på en kjemperundtur på nesten fire uker. Jeg husker ikke hvor mange teamparker og shoppingsentre vi var innom, jeg synes vi bodde i dem, så denne gangen planlegger vi noe helt annet. Jeg har et ønske om å få med med meg mer av storby- og strandlivet, men jeg veit duoen Mille og Bjørn Erik allerede har planlagt å dra tilbake å besøke Harry Potter. Det var helt magisk i dobbelt forstand forrige gang, så sant vi ser bort i fra at tryllestaven Mille fikk ikke virket, se gjerne filmen nederst i innlegget. Det ble det litt baluba rundt, men det er godt vi kan smile av det i dag.

Det er greit å ha unnagjort en del ting allerede. Det blir blant annet ingen leting etter krokodiller denne gangen…

…eller storshopping av leker.

Dette derimot, gleder jeg meg til.

Stakkars lille gullet mitt, hun var altså så skuffa.

 

Nyt dagen 🌸

 

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg