Nå ble det plutselig mye kjekkere å gå å legge seg…

Litt seint kanskje, men god morgen, kjære dere 🌷

Ja, i dag startet dagen min gruelig seint. Timmi, hjemmekennelhunden vi har hatt over helgen dro hjem i går, og da holder det at han far i huset tar morgenturen med vår Pippi og også setter Mille i gang med morgensysslene sine. Mille kunne helt sikkert klart seg på egenhånd, men når Bjørn Erik allikevel har muligheten, tar han seg god tid. Han og Mille spiser frokost i sammen, og han sørger for at hun kommer seg i klærne uten å ha nesa i mobilen og at sekken står pakket og klar ved utgangsdøra. Når han går halv åtte, gjenstår det tyve minutter til hun blir hentet av “taxi Erik” og på den tiden der har hun kun tannpussen å tenke på, så den dag i dag har hun aldri vært for sein. Vel, det hender det løpes frem og tilbake etter mobilladere og annet stæsj en 12-åring bare må ha med seg i hverdagen, men tålmodige Erik har aldri påpekt at det har vært et problem.

Mille har forresten begynt å jumpe til sengs uten særlig diskusjoner for tiden. Tidligere ville hun fortsatt begynne kvelden i min seng, men nå har hun fått ny dyne, lik min, så nå er det visst en fryd å krype til sengs i egen seng. Ikke bare er den 220 lange dundyna på plass, hun har også fått seg en 150 cm bred pute. Jeg trodde faktisk ikke det var mulig å få tak i her til lands, men joda, nærbutikken hadde den. Tidligere har Mille hatt flere puter ved siden av hverandre, og med den store bamsen i senga også, har vi gang på gang funnet henne i skikkelig uorden med puter både over og under seg og bamsen midt i senga og hun på kanten. Den nye puta er derimot ikke like enkel å slenge hit og dit, så nå ligger hun som ei prinsesse. Ikke rart hun ikke lenger vil ligge hos meg, for nå har hun det faktisk mye finere hos seg selv.

Disse bøkene, særlig Raina bøkene, er det aldri noen vits å rydde bort. Leses omtrent hver bidige dag, så kanskje noen skal få nye til jul?

Prikk lik mora si i lengden nå, 174 cm fin, så selvfølgelig trengtes det lengre dyne.

Ha en fin dag 🌷

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

Siste innlegg