Igjen må vi få takke skolen!

  •   

Yeah, endelig helg igjen!

Tenk, om en drøy time er jeg helt hjemme aleine her, med en halv grandis toppa med ekstra ost og krydder og fjernkontrollen helt for meg selv. Bjørn Erik skal møte kompisene sine og se for dem legendariske “Kvelertak” og Mille skal på overnatting rett opp i gata her til Kaja. Selv har jeg vært så heldig og hatt min alltid sårt trengte dose venninneprat over et frokostmøte tidligere i dag, så da dere, er hele flokken her hjemme ganske så fornøyd med starten på denne helgen.

Apropos fornøyd, igjen må jeg få lov å fremsnakke skolen til Mille. Det er nok av folk som er flinke til å påpeke alle feilene skolene gjør, men igjen har Lunde skole her på Hundvåg vist seg fra sin aller beste side. Bjørn Erik og jeg har nemlig fra skolestart av i år sett at jentungen vår sliter hver gang hun kommer hjem fra endt skoledag på fredagene. Det er den lengste skoledagen i uka, da slutter hun kvart på tre, og i de siste to timene har hun kroppsøving. Det fungerte dessverre dårlig for henne. Hun kom hjem uten særlig mål og mening, trøtt som ei strømpe, og var omtrent på gråten når vi i hui og hast måtte hive på oss stallklærne og komme oss så fort som mulig i bilen igjen for å unngå fredagsrushet. 

Det var lenge meningen at Mille skulle begynne i A-klassen (for barn med spesielle behov)  i år i matematikk og kroppsøving, men hun var lite lysten på det siden den kun består av gutter. Det hele ble uansett løst ved at hun kunne få den hjelpen hun trengte i klassen, særlig i matte. I gymmen skulle vi over tid se hvordan det gikk, og nå de siste ukene har vi altså måtte deale med en alt for oppgitt og sliten Mille-mor. Det går fortsatt greit på mandagene, hvor uka starter opp etter å ha bygd opp masse energi i helgen, men å avslutte uka med dobbelt gymtime, ble rett og slett for mye. Derfor forfattet vi et brev til skolen, hvor vi ba om fritagelse fra disse timene med argumentasjon om at Mille uansett får fysisk fostring hele helgen når hun er i stallen. Det dere, fikk vi innvilget på nullkommaniks. Fra nå av skal vi over en periode se om dette gagner Mille, og det ser vi jo faktisk at det gjør allerede. I dag kom hun hjem blid som ei lerke, og hadde ikke noen problemer med å pakke både stall- og overnattingsbag. Det gikk unna på 1-2-3, og vi regner med at hun fremover fortsatt har denne energien til overs etter endt skoleuke, så sant denne ordningen får vedvare. 

Det er altså så herlig å bli sett og hørt av administrasjonen på denne skolen. Igjen vurderte de raskt og nøye saken vi ville ha i gjennom, og igjen innfridde de positivt. Nok en gang er en bekymring tatt vekk fra skuldrene våre, og nok en gang får jentungen vår gehør og hjelp. TAKK!

God helg!

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg