KOHS2018, nå er vi jentene klare!

Da var vi endelig på flyplassen, dere!

Nå begynner årets store begivenhet. Kingsland Oslo Horse Show 2018, på Telenor Arena Fornebu. Vi jentene har hatt nedtelling en evighet nå, og nå er det bare å klype seg selv i armen, tenk nå er vi snart på plass.

Alt av lommepenger og faktisk en del av bursdagspengene Mille fikk i fjor er spinket og spart på, og i kofferten er kun de helt nødvendigste tingene med, i tilfelle den kan fylles opp med shoppingstuff. 

Tro det eller ei, dere, men undertegnende gleder seg faktisk like mye som småen. Sist gang jeg var med på det her, var eldstemannen Dennis kun fem år, og jeg husker det var en mare å ha med seg både mann og unge som ikke brydde seg døyten om det som skjedde på banen. Dennis løp opp og ned langs stolene og lekte med dinosaurene sine, mens Bjørn Erik så på klokka var tiende minutt, for han synes det var drepen kjedelig. Nå derimot, er altså minsten med, og hun har allerede plukket seg ut favorittene sine etter å ha sitti med nesa i YouTube videoer i timesvis de siste månedene. Hun er heltent, har lastet opp KOHS2018 apper til oss begge på mobilene våre, så nå er programmet klart. Det blir hest, hest og atter hest fra klokken åtte om morningen og helt til vi skal legge oss. Mener det er slutt rundt 22:30 hver kveld, så kjære Oslo-venner og familie, nok en gang blir det nada tid til besøk…

Må le litt, for Mille har viska ut alt på kalenderen unntatt det hun synes er viktig.

Det er gjort plass til å shoppe.

God helg, dere!

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg