Her er resultatet av prosjekt “gjesterom”?

Jada, nå begynner det å ligne på noe, dere!

For et sabla stort og nesten umulig prosjekt dette har vært. Rommet har nemlig i lengre tid stått mer eller mindre ubrukt, og det ble etterhvert et ypperlig sted å slenge alt rotet. Det bugnet av alt mellom himmel og jord nå mot slutten, og jeg visste ikke helt hvor jeg skulle begynne, det var blitt et reint mareritt.

Det var gjerne ikke så lurt å starte med å kjøpte den gigantiske kommoden med helle 18 store skuffer i, men jeg visste at hvis det først var gjort, ville det sakte men sikkert begynne å skje ting. For vi haddde kun plass til alt som skulle bygges nede i gangen, og der kunne det jo ikke stå i en evighet. En og en av de gamle barnehyllene ble derfor etterhvert frigjort for rot. Det ble kastet, solgt og gitt bort en hel del ting, og plutselig en dag stod alle de syv hyllene nede i stua klar for ny eier.

Deretter begynte han far å skru sammen makkverket, bittelitt entusiastisk for dette rommet skulle tross alt bli hans spillerom også. Han ville jo tross alt få glede av sluttresultatet han også. Han flyttet en gammel hylle nedenifra og opp, og var rask med å få ordnings på alle spillkonsollene sine. Han har faktisk testet det ut nå, og jeg ser han storkoser seg i Mille sin gedigne sakkosekk, helt aleine, i fred og ro fra meg, thihiii.

Selv har jeg begynt å fylle opp en del av alle de dype store skuffene, og jeg nyter å endelig få sånn nogenlunde oversikt. Nå er det slutt på å ha 17. mai flaggene og alt det tilhørende stæsjet som hører med, slengt rundt i poser inne i klesskapene. Det skal også bli orden på alt av kabler og sist men ikke minst alle bildene våre. Jeg tror jeg har oppbevaringsbokser hele tre steder her i huset, men nå skal alt sorteres, og legges pent og pyntelig ned i i skuffene.

Ble det ikke fint?

Det ble litt av en ansiktsløfting det her, ikke sant? Jeg ville helst ha gjort noe med veggene først også, men så på kroppsspråket til Bjørn Erik at det kunne jeg bare glemme. Vel, i alle fall enn så lenge.

Dette har jeg lengtet etter i en evighet. Hvert år tidligere måtte jeg alltid kjøpe nytt flagg og sløyfe til å ha på brystet, for jeg fant aldri det jeg lette etter.

Jeg har satt av en hel kommode til bilder og gamle julekort.

Det ligger kabler og slenger overalt i hele huset, men etterhvert skal jeg begynne å rydde i skuffene her nede også, og da dukker det nok opp et helt lass til slutt.

Han far var lenge redd for at det ikke skulle bli noe plass til hans “leker”, men joda, jeg har funnet en løsning på det også, og det beste av alt, det er dør på skapet.

 – Nina –

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#interiør 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg