Motivasjon og inspirasjon 🍃

Åhhh salikatt det er altså så vanskelig å “være flink”, kutte ut alt snopet! Sjokolade, chips og brus hører jo nemlig med til mørke kvelder og peiskos. Jada jada, jeg veit det finnes masse annet sunt stæsj som man også kan kose seg med, men det frister så lite.

Dag 1, gikk veldig bra, dag 2 derimot endte opp med en liten smell. Jeg fatter altså ikke hvorfor jeg var nødt til å sprekke like før jeg skulle legge meg, men plutselig satt jeg der foran TV`n med en skål honnikorn. Honnikorn, dere! Arg og dobbelt arg, ikke bra, men i stedet for å la det ødelegge hele ukas løfte om en sunnere hverdag, begynte jeg påán igjen i dag.

I dag hadde jeg derimot en del kjekke gjøremål, og det i seg selv er jo en god motivasjon. Først var jeg på besøk hos lensmannen på Randaberg for nytt pass, og siden jeg først var der ute på bondelandet, tok jeg turen innom yndlings blomsterbutikken min. For tiden har de nemlig fått inn noen helt nydelige lange strå, og planen er å snike inn et par her og der uten at Bjørn Erik merker det. Hvorfor? Jo, rett og slett fordi de koster skjorta. Vel, nå var de faktisk mye rimligere enn de jeg så i byen, men åttifem kroner for et strå, synes jeg uansett er litt i dyreste laget. Planen min er å plutselig ha en gedigen bukett av dem uten at han far i huset har merket at de er kjøpt inn. Skulle han derimot få nyss om at jeg har investert i strå verdt en liten formue, så kan jeg berolige han om at de varer i årevis. Damen i butikken har hatt sine i fem år nå, og det er slettes ikke verst spør du meg.

Ellers så har jeg faktisk trimma litt i dag, eller jeg har i alle fall ridd, og denne gangen tok jeg sjansen på å legge inn en skikkelig terpetime. Sol og jeg jobbet godt i sammen, og det var gøy å legge merke til alle de positive forandringene som har skjedd med henne den siste tiden. Mille og fôrverten vår Maren har virkelig jobba godt med henne, for hun viser tydelige fremskritt. By the way, tro det eller ei, man blir faktisk skikkelig svettis av å ri, og jeg regner med at stølheten jeg fikk etter sist helg blusser maksimalt opp igjen i morgen.

Ja, hva synes dere om disse stråene mine da?

Lyng surret rundt med tynn ståltråd, ganske genialt. Skulle bare ønske det var jeg som hadde kommet på idéen, så jeg slapp å kjøpe den fiks ferdig.

Her er de! Fine?

Jeg følger med på mange TV serier, men nå trenger jeg noe engelsk som er bra kjenner jeg. Begynte på “The Split” i går, NrK, og må si den vekte interessen min med en gang. Tror virkelig den kan anbefales.

Innafor som kveldskos?

🍃 Nina 🍃

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#interiør 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg