Feststemt gjeng!

Hei igjen!

Hva får man når man fyller opp en nattklubb med 200 feststemte kvinns, selger bobler som støtter en god sak og hoster opp de kuleste artistene ever til å stå for underholdningen? Jo, en heidundrande fest så klart, særlig når to bestisser fra Oslo øst atter en gang møtes, for de har jo tross alt svart belte i å ha det gøy.

Tonje og jeg møttes allerede halv seks for en bedre middag, for vi syntes det var greit å ha varma opp litt før hele hønseflokken var på plass. Vi var ikke helt sikre på å få treffe så mange kjente denne gangen, men allerede i inngangskøen, var en ti-talls klemmer delt ut i fleng. Det var kjentfolk på rekke og rad, mange jeg ikke hadde sette på flere år, så da steig selvsagt stemningen i taket på 1-2-3.

Den ene etter den andre overgikk hverandre i finkjoler og høye hæler, mens vi kom i noe komfortabelt sort og flate sko. Jeg hadde til og med på meg lange sorte strømper til over kneet, over en strømpebukse så klart, for jeg aktet ikke å fryse ræ.. av meg når jeg skulle hjem. I tillegg så hadde vi avtalt på forhånd at skinnjakkene, altså rockejakkene, skulle få lufta seg litt igjen, for hverken i klesskapene mine eller Tonje sine, finner man finjakker eller frakker.

Korkene på boblene spratt til værs, og festen var i gang, og rekende på en snor, kom det varme taler om hvor sårbart liver er og hvor viktig det er å inkludere de du møter på din vei. Det er dessverre ikke alltid like lett for to ramper som Tonje og meg å holde munn så alt for lenge av gangen, men vi klart oss sånn nogenlunde bra denne gangen også. Det var derimot befriende å kunne tatle, le og danse igjen etterhvert, for er det noe vi kan så er det akkurat det.

Vi hadde egentlig tenkt å ta oss en liten luftetur rundt om til byens andre vannhull også, men en klok venn fikk oss på andre tanker. Hun synes det var ufint av folk å stikke avgårde tidlig, rett etter at premiene folk vant var delt ut, for det var jo tross alt lagt ned en del arbeid i å få stelt i stand et så stort kalas. Det var vi faktisk helt enig i, så vi ble. Vi er ikke vanskelig, og i dag så angrer jeg ikke et sekund på valget vi tok. Lokalet ble etterhvert fylt opp av nye feststemte gjenger, kjentfolk denne gangen også, så vi storkoste som aldri før. Når klokka derimot nærmet seg to, måtte undertegnede kaste inn håndkle. Da hadde det i et par runder Pepsi Max allerede, så dere kan tro det var kjærkomment å endelig bli henta av han snille hunken min. Vel hjemme igjen, vanka det rista loff med smør og brunost på, og et gedigent glass med melk. Slettes ikke en dårlig avslutning på for en særdeles fargerik aften.

Wow, by the way, jeg glemte å fortelle dere at både Tonje og jeg vant to av de flotteste premiene som ble delt ut denne kvelden. Opphold for to på flott hotell oppi den vakre fjellheimen her, og stort gavekort på hudpleie. De heldiggrisene!

Nyt lørdagen, dere!

 

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg