Pottetett!

Heihei!

Bjørn Erik har kommet hjem fra Bergen, og godt er det, for nå er jeg skikkelig ubrukelig som mamma. Venninnen min spurte tidligere i dag om hun kunne stikke innom en liten tur på besøk, men ombestemte seg rask når jeg sendte henne en video av meg. Jeg tror bakteriene formelig kom gjennom videoen til henne, snørra rant, så hun ombestemte seg fort.

Jeg må le litt da, for forkjølelsen kom dagen etter at jeg endelig etter x antall dager (tør ikke å si hvor mange dager det har gått) vasket håret. Jeg går stort sett med “dult” her hjemme, så håret blir sjeldent møkkete, og for å bevare fargen lengst mulig, kan det altså gå litt tid mellom hver gang. Nå synes jeg derimot det var gått alt for mange dager, selv om håret egentlig så helt greit ut, fikk vasket og kuret det, men våknet altså opp pottetett dagen etter.

En syk Nina, er egentlig ganske så ubrukelig. Hun trives best under pleddet med gode serier (Homeland) på tittekassa. Mille har også pådratt seg litt snufs, så denne sykdomsperioden hennes drar dessverre ennå mer ut. Jeg føler uansett hun ser litt bedre ut, hun følger mere med og smiler og ler igjen. Hun skulle egentlig få gå på skolen i morgen, da den dagen er kort siden hun har fått permanent fritagelse fra gymmen de to siste timene av dagen, men nå fikk vi akkurat høre at det er planleggsdag. Egentlig ikke så dumt, for da får hun ennå noen dager å komme seg på.

Så innimellom all tv-tittingen, tvinger jeg meg til å gjøre noen små huslige ting. Jeg må innrømme at det går mye i juleforberedelser nå. Det kommer stadig poser inn dørene her med overraskelser i, og de må selvsagt pakkes inn. Det er noe av det kjekkeste jeg gjør, og er et kjærkomment avbrekk til “syndes synd på meg selv” klagingen. Neida, jeg klager ikke så mye, joda jeg gjør det, neeeeiiii jeg vil ikke være sånn en sutrekjerring, men godt det skjer nå og ikke om en uke. For nå telles det ned til bursdagsfeiringen til Mille-mor. Alle planene begynner å ta form, og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til overraskelsen hun skal få…

Jeg har egentlig for lengst sagt at vi ikke har plass på treet til mer julepynt, men disse formelig skreik på meg om å få flytte inn til oss. 

– Nina –

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook side: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#jul #julepynt

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg