Antiparos

Det ble et koselig møte igjen med Antiparos, rett og slett en deilig avslappa dag. Vi har utforsket denne øya før, den gangen vi øyhoppet (finner mange innlegg om den reisen under kategorien “Hellas”). Da besøkte vi spennende dype grotter, testet strender og ruslet langs kaia og i gågata, så denne gangen var vi mye mer avslappa. Det eneste som stod på agendaen var å spise, bade, bade, bade, se solnedgang og spise igjen, og dette er som sagt Antiparos helt rå på.

Fergen fra Paros til Antiparos tar ikke mer enn tyve minutter, og båtene går mer eller mindre hele tiden, hele dagen og langt ut på natta. Vi elsket steinstranden “Soros” forrige gang vi var der, men jeg med andre sliter veldig med å komme meg opp fra vannet på slike strender, så denne gangen ville vi prøve noe nytt.

Sør på øya fant vi stranden Saint George. Her blåste det godt, noe som passet perfekt siden vi valgte å ikke leie solsenger og parasoll den dagen. Vi ville bare bare bade, bade og atter bade, og supermannen Bjørn Erik slo rekorden sin ved å ta åtte saltomortaler i vannet akkopagnert av ei klappende og leende snuppeline.

Solnedgangen var magisk på flere måter, for den hadde vi ennå ikke sett denne ferien. Mille tok dette dønn seriøst, mens Bjørn Erik prøvde alt han kunne for å sabotere det hele, les gjerne her. Moro var det nå i alle fall, og ble et godt supplement til en avslappende og fargerik dag ☀️

Godt jeg ikke kjørte denne dagen, for man får kun lov å rygge inn på ferja fordi at det skal bli enkelt seinere for alle å kjøre av den igjen.

Det er reine paradiset for surfere og kitere her, og jeg var ganske imponert over at ingen kræsjet i hverandre.

 

#hellas #antiparos #strandlivet #solnedgang #familieferie #sommerferie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg