Årets siste…

God morgen 

Hele huset sover, unntatt meg. Vi har nok snudd døgnet de to siste ukene. Gjør ikke ting helt etter boka, tar alt som det kommer, tar det helt med ro. 

Jeg sitter her og reflekterer tilbake på nok et travelt år, ganske så fint egentlig. Litt opp og litt ned, litt humpete, men det er jo livet. I sammen har vi klart det, vi får det til, og det beste av alt, det begynner virkelig å gå opp for meg at ingenting er umulig.

Det er nå allikevel litt godt å skulle ønske det nye året velkommen, for makan til spennende tider i vente, kunne jeg vel egentlig bare drømt om. Når jeg trekker pusten godt inn og kjenner etter på sommerfuglene i magen, kiler det. Snart…

Jeg vet jeg snakker i gåter nå, men av og til er det lurt å ikke buse ut med alt. For de av dere som kjenner meg, så trenger ting å modnes før jeg klarer å sette de riktige ordene på det. Klokskap? Ja, eller kanskje forsiktighet?

Jeg er vel egentlig ikke så god på å gjennomføre nyttårsforsettene jeg har satt meg tidligere, så jeg tror jeg lar være å sette noen for året som kommer også. Det viktigste blir å holde hjulet i gang, akkurat som før, samtidig som det er lov å hoppa av når det trengs. Ta vare på de gode støttespillerne, være raus og av og til klare å holde hånden for øynene og se gjennom fingrene med ting. Ikke alltid like lett, men hvem sa vel at livet skulle være enkelt?

Da er det bare å takke for det gamle og ønske alle kjente, kjære og dere fantastiske lesere et riktig godt nytt år 

#nyttår

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg