Årets store begivenhet for Mille og Sol

Gurimallaland, hva er det som skjer meg meg?! Jeg har all verdens tid å ta av til bloggingen, har plenty å skrive om også, men plutselig kommer kvelden og familien er samla og da utsetter jeg det til dagen etter. Det samme skjer igjen dagen etter, og derfor blir det veldig få innlegg fra meg for tiden. Det er med andre ord på tide med litt skjerpings.

For et par måneder siden mistet vi vår kjære fôrvert. Det var et enormt tap for oss, da vedkommende var ekstremt dyktig og pålitelig. Vi ble så lei oss at vi har kvia oss lenge med å søke etter ny hjelp. Det skjedde derimot for et par dager siden, og interessen for islandshoppa vår Sol er denne gangen stor. Vi har derimot planlagt å la ei få prøveri henne til helgen, så i mellomtiden legger jeg alle andre forespørsler til side.

Mille, Sol og Poppy er virkelig et bra team for tiden. De stortrives veldig i stallen, miljøet er ekstremt stabilt og godt nå, så Mille vil aldri hjem. Hun er der hver bidige dag og det er sjeldent hun ber om hjelp for å ta seg en dag fri. Jeg tror derimot det kan være godt for henne å gjøre noe helt annet av og til. Hun har blant annet en drøm å ta Poppy med seg på utstilling neste år, og det krever jo som sagt en del forberedelser. En ting er i alle fall sikkert, vi har ei veslejente som har det veldig godt for tiden, skuldrene min er derfor lave, og det gjør oss alle godt ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg