Årets største førjulsbegivenhet…

Det er bare meg igjen, dere ✨

Jeg hadde helt glemt å fortelle dere om den aller kjekkeste opplevelsen for Mille før jul. Det å få oppleve “Barnas store julerevy” på Sola kulturhus, er nok på topp tre lista hennes hvert bidige år, hun blir aldri lei, og det gjør ikke mora heller. Både Bjørn Erik og jeg synes dette er hysterisk morsomt, men siden det nå har blitt en tradisjon å gå med venninnene mine og barna deres, trekker jeg alltid det lengste strået.

I åt fikk vi billetter på første rad, og bare det i seg selv var stort. Det er noe med det å sitte så nærme at man omtrent blir svetta på, neida vi gjorde ikke det, men man med seg hver minste lille ting. Vi satt omtrent oppå orkesteret, og som dere vet, da kommer korpsdama frem i meg med en gang. Det kribler i fingrene etter å ta frem klarinetten igjen, og som alltid lurer jeg på om jeg fortsatt husker grepene og notene.

Men tilbake til forestillingen igjen, dere. Vet dere hvorfor det er så kjekt også for oss voksne å gå å se dette? Jo, rett og slett på grunn av all voksenhumoren, som stadig dukker opp. Man får servert den ene skarpe, eller tørre også for den saks skyld, replikken etter den andre, og til tider gir de meg helt bakoversveis. Jeg har altså så vondt i kjevemuskulaturen etterpå, og tårene renner i strie strømmer. Jeg ser skuespillerne ler til tider også, for jeg tror det improviseres av og til, og da er det altså så gøy å se de faller ut litt for så å hente seg inn igjen.

Det aller aller beste med denne tradisjonen her, er at venninnen min kjenner en av gutta. Så de tre siste årene har vi fått lov å komme på besøk bak scenen etterpå. Mille er altså så i ekstase over dette, for nå er hun på en måte også på “hils” med gutta. Det er raust, og jeg tror de for lengst har forstått at dette betyr mye 💕

Ny fantastisk rollefigur med i år, “Unge Lovende” stjernen, Ole Christoffer Ertvaag.

Vi sees garantert igjen!

 

 

#solakulturhus #svartnissen #barnasstorejulerevy #barn #revy

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg