Bekymringsfri igjen…

Hei, igjen 🌸

Det noteres at vi har kommet til uke to i det nye året, og denne mandagen er så absolutt mye bedre enn den forrige. Det har nemlig vært mye bekymringer rundt minsten Mille i det siste, hun har som jeg nevnte vært langt i fra seg selv, men rett før helgen kom hun sakte men sikkert tilbake til oss fra sin lille “drømmeverden”. Vi aner rett og slett ikke hva som har vært i veien, hvorfor hun plutselig over natta ikke var seg selv i mange dager, og hun forklarer det nå i etterkant som ganske så ubehagelig selv. Det er selvsagt vanskelig å sette ord på dette, men hun forklarer at hun husker lite og var dønn sliten. Orket ingen verdens ting, og fikk derfor med seg lite av det som foregikk rundt henne. Så snart fastlegen vår er tilbake fra permisjon sin i februar, stikker vi innom legekontoret og tatt de planlagte blodprøvene, får testet henne for eventuelle mangler i kroppen. Tror det er lurt, siden hun tross alt hanglet flere ganger i fjor også. Nå er hun derimot glade, snakkesalige Mille-mor igjen, og det var jammen meg kjærkomment.

Flokken i heimen har nå lagt bak seg første snopefrie uke, og det føles egentlig helt greit ut. Vel, Mille og Bjørn koste seg litt på lørdag, fikk stilnet litt av sukkersuget, men selv så synes jeg det var en glede i seg selv å få spise pizza. Vi ble nemlig bedt hjem på middag av et vennepar av oss, og jeg har lovet meg selv og ikke bli så fanatisk at jeg ikke unner meg det folk setter frem på bordet. Særlig når jeg veit at jeg antagelig kun klarer å være “flink” frem til Miami turen vår, at vi under ferien og helt sikkert etterpå, havner utpå igjen. Da er det regelrett flaut å ha vært standhaftig og takket nei til det som har blitt servert, så litt av det gode innimellom sunnhetsslaga, er helt innafor synes jeg.

By the way, nå som jula er ryddet bort, og vi går mot lysere tider, har jeg bytta ut de hvite julestjernene med friske fargeglade blomster igjen. I tillegg så har jeg gått over alle potteplantene, gitt de gjødsel og klipt vekk alle de gule og døde bladene. Jeg må på en måte finne på noe, når rastløsheten tikker inn og jeg ikke kan slenge meg ned i sofaen med den tidligere dagligdagse dosen ostepop. Det er derimot ganske så tilfredsstillende å pusle rundt med det her. Tidligere hadde jeg nesten ingen grønne planter i hus, men nå her jeg funnet ut hvilke sorter som trenger lite pleie og stell. Tror dette er første året på lenge jeg ikke trenger å skifte ut noen, av en eller annen grunn trives de, og det lover jo godt.

Ny uke, ny fresh, jeg har bestemt for at denne uka skal bli bra.

A taste of royalty?

🌸 Nina 🌸

 

#

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg