Camping er livet, mamma!

Mille er klar i sin tale, camping er livet, og hun kunne gladelig fortsatt med det i to uker til. Bjørn Erik og jeg er egentlig ganske så enige, men vi har lyst til å bruke fridagene våre på litt andre ting på østlandet også. At campinglivet helt klart er noe for vår familie, er soleklart. Vi har ikke manglet en ting, og det beste av alt er at vi for en gangs skyld har klart å reise på ferie med gode venner. Det har alltid vært en drøm, og nå fikk vi det altså endelig til.

Morningene har hver familie spist frokost foran eget telt, men det har ikke tatt lange stunden før vi har minglet oss sammen over en kaffe kopp. Samtidig har ungene våre funnet hverandre, og det har vært dager vi omtrent ikke har sett dem. Hallingdal Feriepark har nemlig mang en aktivitet å by på, så det har faktisk hendt at jeg ikke har kunnet gå å legge meg fordi Mille fortsatt er og leker gjemsel eller boltrer seg på trampoline puten. Slik glede har jeg rett og slett ikke hatt hjerte til å avbryte. Etterhvert har hun uansett kommet deilig sliten og fornøyd tilbake, og hodet har så vidt truffet puten før hun har sovnet med et smil om munnen.

Vi er faktisk allerede i gang med å planlegge ny campingtur til neste sommer. Bjørn har derimot fått trumfet igjennom at vi skal kjøpe nytt telt. Det 10 år gamle teltet gjør fortsatt nytta si, men nå skal han ha økt vannsøyle, det skal med andre ord tåle mer vær og vind, og det skal være større og med integrert bunn. Jeg nikker bare pent og tenker i mitt stille sinn at så lenge jeg samtykker så får vi muligheten til å ferierer på den her måten igjen. For Mille er heltent, hun elsker det, og jeg er sagtens helt enig med henne.

 

Med åra har vi lært å ta med en skikkelig ladestasjon, lang skøyteledning samt en ekstra skøyteledning med flere uttak.  

Den ene natta var det kun 2 grader ute, og ja da må jeg innrømme at jeg frøys i teltet. Vi fikk derimot både lånt og etterhvert også kjøpt oss en varmeovn, så da løste det seg i dagene fremover.

Det passet oss alle perfekt at det skulle være fullstendig ro på campingplassen kl. 23. Da var vi stuptrøtte og hadde lengtet etter senga en god stund allerede. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg