Da har vi blitt besteforeldre 💕

Den fineste hemmeligheten kan endelig se dagens lys, endelig kan vi rope ut til alle og enhver at vi har blitt farmor og farfar 💕

I nesten en hel uke har vi visst det, og jeg kan ikke få sagt hvor sprekkferdige stolte vi er. Stolte til vakre lille Falk, vår lille hjerteknuser.

Da Dennis fortalte at fødselen ville bli satt i gang på fredag for over en uke siden, tok det oss akkurat to minutter å bestemme oss for å kjøre innover til Oslo. Presis klokken fire på natta var vi klare, for den farmora her ville selvsagt være i nærheten når mirakelet skjedde.

Så var det i gang, og vår kjære Dennis tok seg av all kommunikasjon underveis, informerte oss om hver minste lille utvikling som skjedde og drøyde, men tre døgn seinere var han altså her. Dyktige Kristin hadde kontrollen hele veien, og var med på å gjøre dette til en god opplevelse for oss alle. Jeg var faktisk aldri bekymra for henne, for hun virket så dedikert med en konstant ro hele tiden. Det var faktisk mye latter og humor underveis, og det kan ikke alle skryte av.

Den lille familien vår har altså blitt utvidet med en til, og Bjørn Erik og jeg føler oss altså så lykkelige. Tenk at det nydelige lille vesenet der er en grein av oss, vi kunne ikke vært stoltere 💕

Farmor og farfar elsker deg allerede høyt herfra til månen og tilbake igjen 💕

11 kommentarer

Siste innlegg