Da var minsten i gang med drømmeferien sin…

Da var jeg ene og alene her hjemme. Bjørn Erik dro til Oslo i går pga møter, og tidlig i morges ble Mille-mor installert på rideleir ute på Randaberg. Bortimot tyve jenter skal i en hel uke fremover nå bo i lavvoer og vie seg til det de liker aller best, nemlig hester fra morran til kveld.

Det jeg som mamma synes er ekstra kjekt i tillegg til det at de får sove få meter fra hestene hver bidige dag, er at de skal få bryne seg på en del ting som ennå er litt nytt og skummelt for dem. Mille har blant annet lenge hatt lyst til å gå på langtur med Sol, noe både fôrverten vår og jeg elsker, men jeg har rett og slett vært veldig skeptisk, veldig redd for alle farene som kan lure rundt hvert eneste hjørne. Nå skal hun derimot få ri med mer erfarne og dyktige ryttere, så dette blir veldig spennende og lærerikt for henne. I tillegg skal de se NM i Mounted Games, en slags ellevill og morsom form for stafett mellom lag, dra i hestebutikk på shopping, bade og dra i Kongeparken. De skal med andre ord gjennom en hel del på kun en uke, så jeg regner med at dagene kommer til å fly avgårde.

Det var god stemning blant jentene når jeg tok farvel med dem tidligere i dag. Da satt Mille i teltet og sang med et knippe andre av jentene “Love is All Around” mens ei av dem spilte gitar. Det var altså så koselig, og en nydelig seanse for meg som mamma å få med seg, så da var det egentlig bare for meg å trekke meg stille og rolig unna. 

I morgen begynner ferien for meg også. Bjørn Erik og jeg skal på Ekeberg og Tons of Rock festivalen, men først skal vi ha en etterlengtet klem med barnebarnet vårt. Dere kan tro jeg gleder meg ❣️

 

#rideleir #leikvoll #stavanger #hesterbest #sommerferie #barn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg