Den hemmelige bursdagskaken

God lørdag, dere!

Det blir ingen ridning på meg i dag allikevel, for Sol har fått vaksine og skal derfor ikke blir for varm og svette de nærmeste dagene nå, men det gjør ingen verdens ting. Hun har blitt ridd hver bidige dag i julen og frem til nå, så et par hviledager kun med stell og kos, er helt sikkert kjærkomment.

Apropos hest igjen dere, og fortsettelsen på det jeg skreiv om i går, nemlig bursdagsfeiringen til Mille, vil dere se hvordan kaken ble? De fleste av dere vet at jeg ikke baker. Vi har dessuten funnet ut for lengst at man ikke trenger ørtifjørti kakevarianter i en barnebursdag. Jentene fikk først servert taco, noe som gikk ned på høykant etter flere timer ute i kulda. Etterpå mens Bjørn Erik tok seg av premieutdeligen, etter resultatene av lagkonkurransen de hadde, ryddet jeg bordet og gjorde det klart for kaken, geléen og de berømte cookiene. Dette er favoritter som de fleste liker, så utover det, serverer vi aldri noe mer.

Mille spør forresten hvert bidige år om vi har ordnet kake til henne. Vi er selvsagt alltid litt nølende, for vi må jo selvsagt dra spenningen ut i det lengste, så hun er faktisk ikke alltid helt sikker på om det blir noe. Bjørn Erik derimot, tar denne oppgaven dønn seriøst, og sørger alltid for at dyktige Line tryller frem den ene herligheten etter den andre. 

Dere skal selvsagt etterhvert få ta resten av historien, del to av bursdagsfeiringen, men la meg først få vise dere kaken. Sjokoladekaken fra himmelrike. Har dere sett noe så nydelig? Takk kjære Line, du skal vite at dette setter vi enormt stor pris på 💕

Rett etter midnatt, dagen før feiringen, kom kaken inn dørene her, og jeg var akkurat ferdig med å pynte bordet for anledningen. Da var det godt med en pust i bakken, før siste innspurt, hvorpå jeg nøyt synet av denne herligheten.

Ha en finfin lørdag, da dere!

 

#kake #bursdagskake #hest

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg