Det ble hæla i taket allerede første kvelden!

Good morning, from Shoreditch 🇬🇧

Det er helt nydelig å være tilbake i denne fargerike delen av London. London svar på Grünerløkka i Oslo, med sitt yrende folkeliv og kaféer og puber på hvert eneste hjørnet. Vi bor midt i smørøyet, og rett ved en undergrunnnen, så på nullkommeniks kommer vi oss akkurat dit vi vil.

Dette blir Mille sitt første ordentlige møte med storbyen. Hun har vært her før, men kun som bitte lita, og husker kun at vi var med på en utflukt på en elvebåt. Det var vel kanskje kun det vi gjorde også, for det var ikke rare greiene vi kunne ta henne med på som fem-åring. Nå derimot, skal vi ut og farte fra morran til kveld, så da er det vel bare å komme seg i dusjen og få på seg fillene.

Jeg må bare få nevne at Mille var i himmelriket i går. Bjørn Erik og jeg hadde nemlig lyst til å spise på The Blues Kitchen, men alle bord var selvsagt bortbestilt for lengst. I tillegg så er det 18-års grense så seint på kvelden, så vi hadde vel egentlig ikke særlig trua. Men joda vi kom inn! Jeg var solstråla selv og smiska på min gebrokne dårlige engelsk, var turist til tusen og spilte lei meg for at alt var fullbooka. Kjempen av en dørvakt, gikk beint på, og vi fikk bord så sant vi kunne henge i baren en times tid først. Vi slapp å betale inngangsbilletter, det var nemlig konsert her denne kvelden, og ble tatt hånd om på best mulig måte. Mille var først litt skeptisk til stappfullt lokale med så mye liv og røre, men synes etterhvert det var stor stas å få oppleve “sin første kveld på byen”, dog kun med cola i hånda. En flott start på denne eventyrhelgen 🇬🇧

Bjørn Erik hadde på forhånd fått fylt opp disse undergrunns korta med 20 pund og fått de tilsendt hjem til oss. Så da var det bare å hive seg rett på banen på Heathrow, Piccadilly Line til Kings Cross, for deretter å ta Nothern Line (svart) sørover tre stopp til Old Street. Enklere blir det ikke.

Gjett om det er ei som gleder seg til å bli voksen så hun selv kan gå ut og sprelle og kanskje gå på pub full av baller. Så kult!

Love Nina

 

#shoreditch #london #familetur #ferie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg