Det er greit å ha de nogenlunde samme ønskene for ferien…

Hei igjen, kjære dere 🇲🇽

Vi er ennå i Mexico, Cancun, og igjen dristet vi oss en tur ned til den gigantiske hotellsonen, nærmere bestemt “La Isla” som byr på mange restauranter og shoppingmuligheter. Vi går der en stund hånd i hånd alle tre, ser på livet og etterhvert finner vi oss et sted å spise. Et typisk amerikansk sted med burgermeny, Johnny Rockets. Hvis vi lukker øynene og hører på lydene rundt oss, så er det som å være på et travelt shoppingsenter i staten, og det blir altså så feil.

Vi diskuterer litt frem og tilbake på hvordan denne ferien har vært. Hva som har vært finest, spennende, uvanlig, nytt, og til slutt også hva vi kanskje ikke bør gjøre igjen. Vi skal helt klart ikke tilbake til Cancun. Store “all inclusive” hoteller er ikke noe for oss. Tro det eller ei, men vi liker faktisk ro rundt oss, og å bo såpass lite og koselig at man kjenner hverandre igjen til frokost, hilser på hverandre. Hvor vi etterhvert utveksler noen ord, og kanskje gir hverandre råd og tips, deler erfaringer.

Isla Holbox, er helt klart drømmeplassen vår. Selv om folkene der også ymter innpå at de synes det begynner å bli folksomt også der og veldig turistifisert. Det har kommet opp noen få neonskilt og blinkende julelys her og der for å lokke turistene til seg, men ennå er de fleste gatene små juveler. Da tenker jeg først og fremst på alle nisjebutikkene som ligger spredt rundt omkring, ikke med suvenirer eller “junk” med med flotte håndverk.

På Isla Holbox får man gå i fred. Det er ingen som roper eller drar i deg, som vil ha deg til å kjøpe opplevelsesturer, få deg til å ta taxi, eller på dø og liv vil ha deg til å spise på sin restaurant. Man trenger heller ikke å pynte seg til middag, eller dusje for den saks skyld. De tre siste dagene vår på øya, somla vi sånn når vi fikk med oss solnedgangen, at vi liksågodt spiste middag på hjemveien. Fortsatt med bikinien på under strandkjolen, fortsatt med sand mellom tærne, akkurat som jeg og resten av flokken min foretrekker det ☀️

Vårt lille rede, vår dør. Vi har tatt bilde av dørskiltet vårt, så vi kanskje kan få legge inn ønske om samme rom neste gang vi kommer på besøk.

Hotellet er som et eget lite samfunn, med sine små nisjebutikker, beautysalong, kaffesjappe, restaurant og bar.

De fastboende på Isla Holbox elsker å dekorere husene sine.

Vill og vakker natur med et rikt dyreliv.

Ja, hvorfor ikke lage seg en bar ut av båten sin?

“Roots”, beste pizza opplevelse.

Fullt av folk, men mor og datter fra Hawaii, nå bosatt California, ville gjerne dele hummerpizzaopplevelsen med oss.

#familieferie #reiseblogg #reisetips #mexico #islaholbox #hotelplazaelpueblito #rootspizza #streetart 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg