Dette fikk jeg av nissen i år 🎅🏼

God kveld, kjære dere.

Nå går Bjørn Erik og jeg rundt her og smiler, for i kveld ble minsten Mille-mor bedt bort til ei av de nye jentene i klassen sin, til filmkveld. Det er faktisk andre gangen denne måneden, hun var nemlig hjemme hos ei i stallen for litt siden også, og det varmer et mamma og pappa hjerte. Det er på ingen måte hverdagskost, så kanskje ting er på vei til å snu? Det er i alle fall lov å håpe.

Ellers så nyter vi fortsatt julen her hjemme. Det var blant annet helt herlig å våkne opp i morges og fortsatt ha besøk av eldstemannen Dennis. Dagen kunne ikke ha startet bedre med frokost i sammen før stallbesøket. Jeg nyter at alle i huset har satt ned tempoet og tar seg god tid til hverandre.

Det har helt klart vært en finfin jul her hjemme i år. Noe av det aller beste har vært at Bjørn Erik har hatt fri fra jobben hele tiden. Jeg har sett at han gradvis har kvikna til for hver dag som har gått. Det er nemlig ingen hemmelighet at han har vært sliten i det siste. Det har vært mye, både på jobb og her hjemme, men nå har han fått sovet ut hver bidige dag, og jeg ser energien hos han strømmer på.

Bjørn Erik og jeg er forresten enig hver bidige jul om at vi ikke skal kjøpe presanger til hverandre, for vi har alt vi trenger, og jula er tross alt kostbar nok som han er. Vi greier derimot ikke å holde løftene våre, så i år som alle de andre årene, snikshopper vi bak ryggen på hverandre. Det blir selvsagt mye tull og fjas, og ofte kjøper jeg nyttige ting jeg mener “vi” trenger, og han blir like oppgitt hver bidige gang. I år fikk han blant annet digitalt litermål, noe han selvsagt ikke ønsket seg, men det er utrolig morsomt for oss som sitter rundt og ser han pakker opp i spenning.

De skikkelige fjasetingene og en del av de andre tingene jeg selv fikk, må jeg få lov å vise dere når de er i bruk. I mellomtiden, mens vi venter på aksjon fra Mr. Poppe og meg selv, kan dere få se noe av de andre fine tingene jeg fikk.

Den fine flamingo dobørsten har herved måttet vike for Mr. Donald Trump.

Denne snedige lille saken var helt genial. Lader opp hele fem enheter samtidig, så nå har han far bestilt korte kabler til alle mann. Plutselig så ikke ladekroken vår på kjøkkenet så rotete ut lenger.

Jeg elsker å få ansiktsprodukter (anti-aldringsprodukter) og…

…diverse hårprodukter. Heldige meg har venninner som jobber i bransjen, så dette er primaballerina flotte ting å få.

I tillegg til at min kjære mamma strikker til meg året rundt, så har mammaene til venninnene mine også fått det med seg at jeg konstant fryser på beina. Uansett årstid har jeg alltid på meg “raggisser”, så de slites ut over en lav sko.

Jeg fikk meg et par store overraskelser i år, blant annet tur til London og “Mamma Mia” billetter. Tenk at jeg på tredje året får lov å dra bortover dit igjen, og det beste av alt, er at Mille-mor skal være med.

Noen venninner kjenner meg så alt for godt. Denne vannflasken formelig roper det “Nina” av.

Jeg har i årevis hatt dårlig samvittighet over dørskiltet vi har hatt hengende ved utgangsdøra. Det kom opp etter at Dennis flyttet ut for åtte år siden, og da ble navnet hans utelatt. Nå derimot, er ingen utelukket.

Det “spises” badehåndkler i heimen her for tiden. Jeg tror noen glemmer dem igjen på gymmen eller henger de opp på døra si på rommet sitt og hvor mora nekter å leite etter dem. Derfor stod nye badehåndkler høyt oppe på ønskelista i år.

Kjenner dere til filmene “Guardians of the galaxy”? Lille “Groot”, er jo bare til å spise opp, herregud så skjønn.

Flamingoer er fortsatt “tingen”.

Dette var altså noen av pakkene som lå under treet i år, og jeg må si at jeg synes nissen var ekstra snill mot meg i år. I tillegg fikk jeg som sagt en del ting som må vises når jeg bruker dem, og sist men ikke minst fikk jeg gavekort, som skal få kjørt seg skikkelig den 3. januar når salget begynner. Vel, jeg trenger egentlig ingen verdens ting lenger, men tenker lille snuppeline skal få seg litt nytt i garderobeskapet. Fikk dere noe fint til jul da?

Ønsker dere alle en fortsatt finfin kveld, klem Nina

 

#julegaver #julen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg