Dette kunne fort gått galt!

Dere som følger oss på Instagram storyen: nthorsen, merket kanskje at filmsnuttene avtok en del for et par dager siden. Da var nemlig familien Thorsen i full beredskap på å få Mille frisk i en fei. Den lille snuppa vår fikk nemlig akutt magesmerter og styrtspying hele 13 ganger i løpet av ei natt, så da så vi dessverre for oss nok en ferie med store bekymringer.

Denne gangen var vi derimot ekstremt på hugget. Bjørn Erik var grytidlig på telefon til Norge og forsikringsselskapet vårt, og når hun i andre enden et kort sekund ymtet innpå at vi kanskje måtte reise inn til fastlandet på egen hånd, finne lege der, ble det lagt inn protest asap, som gudskjelov nådde frem. Mille var helt i ørska, dønn sliten av å ha spydde hele natten, så den eneste opsjonene vi ville godta, var å få lege hit på døra.

Bjørn Erik gikk derfor ned i resepsjonen her på hotellet, og ti minutter etter banket det på døren og verdens flinkeste lege, Dr. Salas, kom ilende til. Det ble etterhvert konkludert at Mille led av Gastroenteritt. Kort fortalt en virus eller bakterie som gir infeksjon i tarmen, med andre ord hun var blitt matforgifta…igjen. Bjørn Erik og jeg vekslet raske blikk, for dette har vi som sagt opplevd før på Bali, noe som ble en forferdelig opplevelse for jentungen vår. Dr. Salas var derimot helt tydelig på at dette skulle han fikse. Så da var det bare for Mille å legge seg på siden, så han fikk satt to store sprøyter rett i baken på henne. Den ene roet ned magen hennes, så hun endelig fikk sove, og den andre var full av antibiotika. Instruksene videre var å ta det helt rolig en stund fremover, og få i seg nok elektrolytter (salter/mineraler), mer antibiotika, probiotik (styrker bakteriekulturen i magen) og kvalme reduserende medisiner. En hel haug med andre ord, men herregud som det hjalp…raskt!

Sykdomsforløpet til minsten satte selvsagt en stopper for de kommende planene vi hadde, men satte på ingen måte en demper på humøret. Vi var nemlig så sjeleglade allemann for den den raske hjelpen vi fikk, særlig Mille, som følte hun endelig fikk kontroll på kroppen sin igjen.

All medisinen hjalp som sagt ganske så raskt, og hun skal fortsette med en del av dem en stund fremover nå, så hun står sterkere rustet for eventuelle bakterielle angrep som kommer hennes vei. I tillegg så veier vi for og i mot alt av mat og drikke hun vil ha, tar ingen sjanser.

Snuppeline fikk selvsagt ekstra pleie både på den ene og andre måten, så lenge hun måtte ligge langflat.

Det var ikke mye energi igjen i frøkna de første dagene etter mageondet, men nå er hun den samme gamle fine igjen. 

#familieferie #reiseliv #reiseblogg #syktbarn #mexico #islamujeres

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg